Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Έγιναν εκατομμυριούχοι σε μια στιγμή - Ο τρόπος θα σας αφήσει άφωνους (pics+vid)

Newsbomb

H απόφαση ενός ζευγαριού από τις ΗΠΑ να καθαρίσουν το σπίτι τους αποδείχθηκε… λυτρωτική, κάνοντάς τους πλουσιότερους κατά 1,8 εκατ. δολάρια.

Η ζωή της Τίνα και του Χάρολντ Έχρενμπεργκ από την πολιτεία της Λουιζιάνα κυλούσε στους συνηθισμένους ρυθμούς της μέχρι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι τους, με αφορμή ένα δείπνο που διοργάνωναν για φίλους τους.

Όλα, όμως, άλλαξαν ξαφνικά, καθώς άνοιξαν ένα συρτάρι, στο οποίο υπήρχαν δεκάδες λαχνοί από διάφορους τυχερούς διαγωνισμούς, στους οποίους είχε συμμετάσχει το ζευγάρι.

Καθώς έκαναν τη διασταύρωση των χαμένων λαχνών με τα νικητήρια νούμερα, διαπίστωσαν ότι ένας από αυτούς είχε όλες τις «προϋποθέσεις» για να τους κάνει πλούσιους, καθώς όλα τα νούμερα που είχε επιλέξει το ζευγάρι ταίριαζαν με τα τυχερά νούμερα ενός τζακ ποτ 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αφού αρχικά φοβήθηκαν ότι θα είχαν χάσει την προθεσμία υποβολής του τυχερού λαχνού που είχε αγοραστεί στις 6 Ιουνίου επικοινώνησαν με την διοργανώτρια αρχή, όπου τους ανακοινώθηκε πως πρόλαβαν την προθεσμία μόλις για μερικές ημέρες.

Πλέον, το τρισευτυχισμένο και… πλούσιο ζευγάρι οραματίζεται με άλλο μάτι το μέλλον, ενώ κι οι δύο υπερτυχεροί δήλωσαν πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν τις εργασίες τους αλλά θα φυλάξουν τα χρήματα για το συνταξιοδοτικό τους πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Η «Πηνελόπη» θα σαρώσει τη χώρα με καταιγίδες, χαλάζι και χιόνι

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι