Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Παρ’ ολίγον ξύλο στη Γενική Συνέλευση των Πολυτέκνων της Πάτρας

Newsbomb

Ένταση σημειώθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύμφωνα με το skaipatras.gr, προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια όταν κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της συνέλευσης η πλευρά της αντιπολίτευσης κατηγόρησε την πλειοψηφία πως με τεχνάσματα αλλοίωσε το αποτέλεσμα, γεγονός που διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με το site, λίγες ώρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, το μέλος της πολυτεκνικής οργάνωσης Πατρών, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος κατήγγειλε ότι παρόλο που επανειλημμένως έχει κατατεθεί αίτημα να ενημερωθούν για το εάν υπάρχουν οφειλές ή όχι στην ΑΣΠΕ δεν έχουν δοθεί απαντήσεις.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του κ. Κανελλόπουλου το χρέος της πολυτεκνικής οργάνωσης ανέρχεται περίπου στις 20.000 ευρώ.

Σε απάντηση όλων των παραπάνω ο πρόεδρος της πολυτεκνικής οργάνωσης Πατρών, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αναφέρει ότι τα έσοδα της οργάνωσης προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι οφειλές προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος προκύπτουν από την θεώρηση των βιβλιαρίων των πολυτέκνων η οποία στοιχίζει 20 ευρώ. Λόγω της οικονομικής κρίσης όμως, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της οργάνωσης , πολλοί από αυτούς δεν μπόρεσαν να κάνουν θεώρηση των βιβλιαρίων με συνέπεια να μην υπάρχουν εισπράξεις.