Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr μέσα στο σπίτι που κάηκε ζωντανός ο 67χρονος - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Newsbomb

Λυγίζει ανθρώπινες καρδιές η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/01/206) στου Ζωγράφου με θύμαέναν67χρονο άντρα ο οποίος απανθρακώθηκε όταν στο διαμέρισμα που ζούσε ξέσπασε φωτιά.

Φωτογραφίες και βίντεο: Λευτέρης Παρτσάλης

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το σπίτι, όπου κάηκε ζωντανός ο άτυχος ηλικιωμένος.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δείτε την αποκλειστική δήλωση γείτονα στην κάμερα του Newsbomb.gr για την τραγωδία

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης (12/01/2016) όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε πυρκαγιά στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Αμφιγενείας στου Ζωγράφου. Στην Πυροσβεστική σήμανε αμέσως «συναγερμός». Όμως ήταν αργά. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο τον άτυχο άντρα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Ο 67χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα είχε καεί ζωντανός! Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα δύο άτομα. Έναν 50χρονο και μία 43χρονη, αλβανικής καταγωγής. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε κινητικά προβλήματα

Λίγη ώρα μετά την τραγωδία έρχονται στο φως συγκλονιστικές μαρτυρίες από γείτονες. Τι αναφέρουν; Ο άτυχος ηλικιωμένος, ο οποίος έμελλε να βρει τραγικό θάνατο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Μάλιστα, έμενε σε ένα σπίτι με κομμένο το ρεύμα.

Τώρα οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια της πυρκαγιάς και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα όσα αναφέρουν οι μαρτυρίες κατοίκων για την κατάσταση των ενοίκων του διαμερίσματος.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσουν και οι καταθέσεις των δύο τραυματιών...