Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν πλήρωσε 178 φορές στα διόδια – Του κόπηκαν τα γόνατα όταν ήρθε το πρόστιμο! (vid)

Newsbomb

Ήταν «οπαδός» του κινήματος «Δεν πληρώνω» και τώρα βρέθηκε να πρέπει να… πληρώσει σχεδόν 22.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Θεοφάνου, είναι άνεργος συμβασιούχος αρχαιολόγος. Επί τρία χρόνια, ακολουθούσε τη στάση που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν αντιπολίτευση και περνούσε από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό χωρίς να πληρώνει το αντίτιμο.

Τώρα όμως, και μετά από 178 «δωρεάν» διελεύσεις του, ήρθε το «ραβασάκι» από την εφορία που του ζητά 427 ευρώ για κάθε μια από τις παραβάσεις που του χρέωσε η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τα διόδια της Εγνατίας.

Το πρόστιμο συν τις προσαυξήσεις, έφτασε το ποσό που καλείται να πληρώσει ο κύριος Θεοφάνου, στα 21.787 ευρώ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο Γιώργος Θεοφάνου (ο οποίος έχει δύο ανήλικα παιδιά και πληρώνει διατροφή στην εν διαστάσει, άνεργη, σύζυγό του), ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει έως τις 29 Φεβρουαρίου, το ποσό των 8.400 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το ποσό.

Ξεσπά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι αυτός ήταν που στήριζε το κίνημα «Δεν πληρώνω» όσο ήταν στην αντιπολίτευση ενώ τώρα που είναι κυβέρνηση αλλάζει στάση.

«Έκανα λάθος ίσως στο ότι πίστευα ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν», τονίζει.