Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζουν τα όσα είχε πει σε φίλο του πατέρα του

Newsbomb

Θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος του τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα, Πέμπτη (18/02/2016) σε τροχαίο, στη Λ. Βουλιαγμένης.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο περισσότερα στοιχεία για τον χαρακτήρα του τραγουδιστή που όλοι αγαπήσαμε έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όλοι μιλούν για ένα συνεσταλμένο παλικάρι, το οποίο έκανε ακολούθησε το όνειρό του.

«Αφού είσαι φίλος του πατέρα μου, είσαι και δικό μου φίλος». Αυτά ήταν λόγια που είχε πει ο Παντελής Παντελίδης σε ένα φίλο του πατέρα του στην τελευταία συνάντηση που είχαν μεταξύ τους.

Φανερά συγκινημένος από το θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή, ο φίλος του πατέρα του Παντελή Παντελίδη αποκάλυψε πως ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ κόσμο.

«Τον συνάντησα στο δρόμο και μου έδωσε φωτογραφίες του και το cd επειδή, ήξερε ότι είμαι φίλος με το πατέρα του. Από μικρό παιδί μεγαλόκαρδος. Την τελευταία φορά που τον είχα συναντήσει μου είχε πει “Αφού είσαι φίλος με τον πατέρα μου είσαι και δικός μου φίλος”, απίστευτο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ