Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεο με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη (video)

Newsbomb

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών το βίντεο – ντοκουμέντο από το δωμάτιο του άτυχου φοιτητή, στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

Βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι οι τραμπουκισμοί με θύμα τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε φοιτητές, περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι διάρκειας 2,5 λεπτών και είναι το μοναδικό βίντεο που έχουν οι Αρχές στα χέρια τους και περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» παρουσιάζει ένα μέρος το βίντεο που δείχνει τους συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη να βασανίζουν τον 20χρονο σαν να είναι όμηρος, με τον ίδιο να παρακαλάει τους «φίλους» του να σταματήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι Αρχές πήραν στα χέρια τους το βίντεο-ντοκουμέντο, αποθηκευμένο σε CD, τον Μάρτιο του 2015. Παρά τις σημαντικές προσπάθειες δεν έχει καταστεί δυνατό να φτάσουν στα χέρια της αρμόδιας ανακρίτριας άλλα βίντεο, παρά τις αναφορές στη δικογραφία ότι υπάρχουν και άλλοι βιντεοσκοπημένοι τραμπουκισμοί:

«Ο... είχε στο κινητό του τηλέφωνο τρία βίντεο. Το ένα έδειχνε τον... να σπρώχνει τον Βαγγέλη μέσα στις τουαλέτες εμποδίζοντάς τον να βγει από αυτές ενώ ο Βαγγέλης ζητούσε να τον αφήσει να φύγει. Το δεύτερο δείχνει τους περσινούς δευτεροετείς να έχουν ρίξει τον Βαγγέλη πάνω σε ένα κρεβάτι της εστίας και να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Το τρίτο βίντεο δείχνει τους φοιτητές να ρίχνουν κέρματα μέσα στην ντουλάπα του δωματίου και να λένε σε κάποιον “τραγούδα, τραγούδα” και στη συνέχεια να λέει ο... “Ελα ρε Βαγγέλη τραγούδησε”».