Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πόλα Ρούπα: Φώναξε «ζήτω η επανάσταση» έξω από το γραφείο του εισαγγελέα (pics&vid)

Newsbomb

Πόλα Ρούπα: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (06/01) η κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκονται σήμερα η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη γυναίκα, οι οποίες συνελήφθησαν χθες σε Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Οι δύο γυναίκες μετήχθησαν στην Εισαγγελία συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και σε χωριστό αυτοκίνητο η καθεμία.

Η 48χρονη κατηγορούμενη για τρομοκρατία, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο της αστυνομίας με το οποίο οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, φώναξε «ζήτω η επανάσταση», πριν μπει στο κτήριο.

Στην Εισαγγελία βρίσκονται επίσης, η μητέρα και η αδελφή της Πόλας Ρούπα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα

Εν τω μεταξύ, μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, έγινε γνωστή σήμερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κατηγορητήριο για την 25χρονη άλλαξε με βάση στοιχεία και ευρήματα που προέκυψαν από το σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην οδό Ζαΐμη στην Ηλιούπολη και ενώ αρχικά ήταν για υπόθαλψη, προστέθηκε και η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η Πόλα Ρούπα αλλά και ο κρατούμενος σύντροφος της Νίκος Μαζιώτης ανακοίνωσαν χθες μέσω της αδελφής της 48χρονης, ότι ξεκίνησαν απεργία πείνας καθώς όπως υποστηρίζουν «απήγαγαν το παιδί τους» και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται από την στιγμή της επιχείρησης στον Άγιο Δημήτριο.

Χθες Πέμπτη, υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να αναγνωριστούν ως προσωρινοί επίτροποι του 6χρονου αγοριού η μητέρα και η αδελφή της Ρούπα ώστε το μικρό παιδί να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο στην ψυχική υγεία του από την παρατεταμένη παραμονή του σε ίδρυμα.

Το 6χρονο αγόρι σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, βρίσκεται σε ειδικό χώρο με την παρουσία ειδικών και Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ όπως τονίζεται η διαδικασία για την επιμέλεια του απαιτούν χρόνο καθώς πρέπει να ερευνηθεί αν οι προτεινόμενοι συγγενείς του πληρούν τις προϋποθέσεις για το αναλάβουν.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την Πόλα Ρούπα