Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Αθηνών - Λαμίας: Το μυστικό της «φονικής» Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο

Newsbomb

Ειδήσεις | Τροχαίο Θήβα: Ποια στοιχεία δημιουργούν ερωτήματα στους πραγματογνώμονες και στους οι αστυνομικούς της Τροχαίας Εθνικών Οδών - Τι συμβαίνει με τα λάστιχα της μοιραίας Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο την Κυριακή (26/02/2017) στην Αθηνών - Λαμίας και είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα τρίχρονο αγοράκι.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr όλα τα νέα στοιχεία για τα λάστιχα της μοιραίας Πόρσε

Οι έρευνες επικεντρώνονται στα λάστιχα της Πόρσε και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, τα ελαστικά του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου δείχνουν πως είχαν κατασκευαστεί την 48η εβδομάδα 2006, δηλαδή ήταν πάνω από 10 ετών.

lastixo 632 355

Παράλληλα, ελέγχεται η μαρτυρία ενός διερχόμενου οδηγού, σύμφωνα με τον οποίο λίγα λεπτά προτού σημειωθεί το φοβερό δυστύχημα, η μαύρη Πόρσε τον προσπέρασε από αριστερά και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια είδε να βγάζει καπνούς από τα λάστιχα και στο οδόστρωμα να έχουν διασκορπιστεί κομμάτια ελαστικού.

Στιγμές αργότερα, το αυτοκίνητο διέγραφε μια τρελή πορεία θανάτου, μπαίνοντας με πλαγιολίσθηση στο πάρκινγκ και χτυπώντας με σφοδρότητα το σταθμευμένο Ι.Χ. όχημα, στο οποίο επέβαιναν η μητέρα με τον 3χρονο γιο της.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, η άτυχη μητέρα φέρεται να ήταν έγκυος. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Δείτε ΕΔΩ το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος

Δείτε τι ανακάλυψε η Πυροσβεστική όταν έφτασε στον τόπο της τραγωδίας

Δείτε εδώ το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Η Πόρσε έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα...

Την ίδια στιγμή, δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής.

Τα στοιχεία της τροχαίας για την τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο αποκαλύπτουν τα αίτια. Το κοντέρ της Porsche βρέθηκε σταματημένο στα 240 χιλιόμετρα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: