Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη ο ένας εκτελεστής του δικηγόρου

Newsbomb

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Συνελήφθη στην Πάτρα Αλβανός, ο οποίος εμπλέκεται στο φόνο - Φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του.

Στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης (31/10/2017) μετά από σχετική επιχείρηση στην Πάτρα, άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το συγκεκριμένο άτομο, φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν ο συλληφθείς ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη, σκοτώντας το δικηγόρο.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς «έχει πει κάποια πράγματα» αλλά δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή του στο έγκλημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος είναι δραπετής φυλακών καθώς έχει παραβιάσει άδεια που του δόθηκε και δεν επέστρεψε στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Πάντως πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι ο συλληφθείς -ο οποίος έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνεται- είναι πιθανότατα αυτός που έχει τραβήξει τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρισκόταν στην Πάτρα με στόχο να διαφύγει εκτός Ελλάδας ενώ εκφράζουν φόβους ότι ο συνεργός του, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται καθώς αναζητά και τους ηθικούς αυτουργούς που κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, είχαν οδηγηθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, άλλοι δύο ύποπτοι, αλβανικής καταγωγής, από τις Φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να εξεταστούν απο τους Αστυνομικούς για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία.

Νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Και οι τρείς θεωρούνται ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που κατέληξε στη δολοφονία του το απόγευμα της Πέμπτης (12/10/2017).

Συνολικά έχουν προσαχθεί περισσότερα από 30 άτομα, για την υπόθεση αυτή.