Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Επιτέθηκαν (ξανά) στο δολοφόνο – Χτύπησε στο κεφάλι

Newsbomb

Δώρα Ζέμπερη: Νέα επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατά την άφιξη του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας ΖέμπερηΤου επιτέθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι - «Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

Νέα άγρια επίθεση κατά του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή (10/11/2017) συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος που βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 58χρονος.

Το συγκεντρωμένο πλήθος γεμάτο οργή και αγανάκτηση πετούσε μπουκάλια στον 58χρονο, ενώ φώναζε «Φονιά», «Να πεθάνεις». Κάποιοι παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο επιχείρησαν να πλησιάσουν το φονιά της Δώρας για να τον προπηλακίσουν. Στην προσπάθειά τους ο δολοφόνος έπεσε στο μάρμαρο του κτηρίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, αναφέρει η ΕΡΤ.

ENA

Ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να τον λιντσάρει, αλλά συγκρατήθηκε από κόσμο που ήταν γύρω του.

Η μητέρα της κάρφωσε με στυλό το δολοφόνο: «Αλήτη, δεν θα ζήσεις»

Οι αστυνομικοί μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο και πάνω στον πανικό σκόνταψαν στα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Η μητέρα απευθυνόμενη σε όσους προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από το δολοφόνο φώναζε: «Δεν ντρέπεστε που μας κρατάτε. Και εσείς δημοσιογράφοι και εσείς βαράτε τον, ρίξτε του, πείτε πως ήταν το παιδί σας, οι αδερφές σας, η μάνα σας. Τι τον θέλετε; Τι θα τον κάνετε; Θα σκοτώσει και άλλα παιδιά. Θα τον ταϊζετε μέσα στη φυλακή. Αλήτη. Μας το έφαγες το κορίτσι μας. Μας έφαγες το διαμάντι μας. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας».

mitera3

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την επίθεση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Κάλεσμα από την αδερφή της Δώρας

Η αδελφή του θύματος, Κωνσταντίνα Ζέμπερη, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο που θέλει να στηρίξει την οικογένεια, να βρεθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Όπως έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο: «Αδελφή μου πονεμένη έρχεται η ώρα της δικαίωσής σου αγγελούδι μου σε έσφαξε το κάθαρμα.. σε πήρε από εμάς που σ' αγαπάμε κ εμείς ακόμη σε περιμένουμε. Αύριο στις 10 Ευελπίδων όποιος θέλει να μας στηρίξει».

Τι θα υποστηρίξει ο 58χρονος

Ο 58χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, όταν και σημειώθηκαν επεισόδια εναντίον του από συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με το δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Μετά το τέλος της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ