Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία στη Μάνδρα - «Βοήθεια, πνίγομαι»: Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου Γιάννη Ρούμελη

Newsbomb

ΕιδήσειςΦονική κακοκαιρία: Συγκλονίζει η μαρτυρία της θείας του 38χρονου οδηγού νταλίκας που αγνοείται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/11/2017) μετά τις φονικές καταιγίδες στη Μάνδρα.

«Βοήθεια, πνίγομαι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε ο 38χρονoς Γιάννης Ρούμελης πριν χαθούν τα ίχνη του.

Η θεία του μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1, απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον ενδεχομένως έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Την ίδια ώρα ζητά από τις Αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αγνοούμενων. «Δεν ψάχνουμε για ένα σκυλί. Τα αναφερθούν τα ονόματα των αγνοουμένων», είπε χαρακτηριστικά η θεία του Γιάννη Ρούμελη.

Μάλιστα, ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρει την οικογένειά του να δουν ποιος ευθύνεται για τις φονικές καταιγίδες. «Θέλουμε να βρούμε τουλάχιστον στο σώμα του. Θρηνούμε» είπε η θεία του.

antena

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Ο 38χρονος Γιάννης Ρούμελης, οδηγός νταλίκας που κινείτο στην περιοχή της Μάνδρας αγνοείται από τις 06:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως αποκάλυψε η συγγενής του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Ρούμελης στις 06:00 τηλεφώνησε στον εργοδότη του, λέγοντάς του ότι η νταλίκα έχει ντεραπάρει στα πλάγια. «Βοήθεια, πνίγομαι», ήταν η τελευταία φράση που ακούστηκε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Από το πρωί Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ, που εντόπισαν το όχημά του, κάτω από τα μπάζα, διενεργούν επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του. Παρά όμως, το ότι κατάφεραν να βγάλουν το βαρύ όχημα, ο 38χρονος δεν ήταν μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ