Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το 19χρονο μοντέλο: «Κάποιος συγκεκριμένος στην Ελλάδα έμπλεξε την κοπέλα» (vid)

Newsbomb

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η θέση στην οποία βρίσκεται η19χρονη από τη Μυτιλήνη, η οποία συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας, ανέλαβε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/11) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσω τηλεφωνικά μαζί της καθώς απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία κρατουμένου με το δικηγόρο του στη χώρα αυτή, πρεπει να βρίσκεται επιτόπου», διευκρίνισε ο κ. Κεχαγιόγλου και πρόσθεσε ότι «ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, ο κ. Μαλούχος, την επισκέπτεται αυτή τη στιγμή ώστε να δούμε τα θέματα της υπεράσπισής της αλλά και των συνθηκών κράτησής της».

Συνεχίζοντας ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε: «Ξαφνικά από την Αιθιοπία στο Χονγκ Κονγκ, από που κι ως που μια κοπέλα 19 χρονών να βρεθεί εκεί; Κάποιος συγκεκριμένος στην Ελλάδα την ενέπλεξε» ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών προκειμένου να εντοπιστεί με ποιους επικοινωνούσε στην Ελλάδα η συλληφθείσα.

Αυτές είναι οι ποινές που αντιμετωπίζει η 19χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομικό σύστημα του Χονγκ Κονγκ είναι ιδιαίτερα αυστηρό ως προς το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, με την 19χρονη κοπέλα να βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμη και με ισόβια κάθειρξη, ενώ η μέγιστη χρηματική ποινή φτάνει έως και τα 5 εκατ. δολάρια.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της είναι σοκαρισμένοι από την είδηση και προσπαθούν να βρούν τρόπο για να γλιτώσουν το παιδί τοςυ από τα πλοκάμια της μαφίας, στα οποία φέρεται να έχει μπλέξει.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη είναι κόρη αστυνομικού που υπηρετεί στη Μυτιλήνη ενώ έχει κι ένα μικρότερο αδερφό.

Χθες, Κινεζικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της:

kina