Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη η θλίψη στην κηδεία των δίδυμων αγοριών που σκότωσε ο πατέρας τους στη Νέα Σμύρνη

Newsbomb

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο πόνος βουβός στο τελευταίο αντίο για τον Βασίλη και τον Σταύρο, που βρήκαν φρικτό θάνατο όταν ο πατέρας τους, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους, το πρωί του Σαββάτου (25/11).

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη (28/11), τα δίδυμα αγόρια που σκότωσε ο ίδιος τους ο πατέρας, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμά τους, στην οδό Κοραή στη Νέα Σμύρνη, το περασμένο Σάββατο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές των παιδιών βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για το τελευταίο «αντίο» και ο πόνος τους ήταν αβάσταχτος.

Πιο τραγική φιγούρα, η μητέρα των παιδιών, η οποία υποβασταζόμενη ακολουθούσε τα λευκά φέρετρα των παιδιών της.

Από κοντά η δασκάλα και οι συμμαθητές των 8χρονων που θλιμμένα, κρατούσαν λουλούδια στα χέρια τους.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Ηλιαχτίδα» στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, έξω από το σπίτι της οδού Κοραή, ένα καντήλι καίει στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr στην αρχή του άρθρου

Πηγή βίντεο, φωτογραφιών: ΑΝΤ1, eurokinissi

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί του Σαββάτου (25/11) η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη και όταν έφτασε και ολοκληρώθηκε η κατάσβεσή της βρέθηκαν τόσο ο πατέρας όσο και τα παιδιά χωρίς τις αισθήσεις τους.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες ο πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι, όπου φιλοξενούσε τα δύο του παιδιά για το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις τα δύο αγγελούδια και ο ίδιος. Οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν μέσα στο μοιραίο σπίτι, στην οδό Κοραή, τα λεπτά της τραγωδίας, προκαλούν φρίκη.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε τα παιδιά του

Όπως διαπίστωσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, τα δύο ανήλικα αγόρια ξύπνησαν και φαίνεται ότι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. Ο 45χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας είχε καταφύγει στο χολ του διαμερίσματος, παρακολουθώντας τα δύο αγγελούδια να βρίσκουν βασανιστικό θάνατο μέσα στη θανάσιμη παγίδα που είχε στήσει, κλειδώνοντας τις πόρτες του σπιτιού.

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του πατέρα και των δύο αδικοχαμένων παιδιών προήλθε από εισπνοή αιθάλης. Πέθαναν δηλαδή, από τον καπνό που εισέπνευσαν.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική εξέταση, το σώμα του 45χρονου ήταν ολόκληρο μαυρισμένο, ενώ στα δύο παιδιά, τα οποία εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα, ήταν μαυρισμένες μόνο οι παλάμες τους, κάτι που μαρτυρά πως προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα και να φύγουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες σημειώματα του πατέρα στα οποία μεταξύ άλλων έγραφε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Δείτε ΕΔΩ τα σημειώματα του πατροκτόνου