Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Ζαπαντιώτης: Αποκάλυψη - ΣΟΚ για τον αστυνομικό - Γιατί σκότωσε την οικογένειά του

Newsbomb

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γιατο σοκαριστικό έγκλημα που έγινε χθες, Δευτέρα (18/12/2017) στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 46χρονος αρχιφύλακας, Χρήστος Ζαπαντιώτης δολοφόνησε το παιδί, τη σύζυγο και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν το κίνητρο πίσω από την τριπλή δολοφονία για να κλείσουν και τυπικά το φάκελο της οικογενειακής τραγωδίας. Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή στα τέσσερα πτώματα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό του θανάτου στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ευριπίδου.

Οι πρώτες πληροφορίες από μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο Χρήστος Ζαπαντιώτης προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του λόγω κληρονομικών διαφορών.

Ωστόσο, οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν τα δεδομένα. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, μέσω των καταθέσεών τους, «βάζουν στην εξίσωση» και την πιθανότητα του εγκλήματος πάθους.

Την ίδια ώρα, συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιγράφει μια σοκαριστική εικόνα του δολοφόνου και αυτόχειρα, από αυτήν που έχουν περιγράψει μέχρι στιγμής συνάδελφοι και γείτονες, που κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.

Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη, περιέγραψε τον 46χρονο αστυνομικό ως άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την οικογένειά του, ζητούσε συνέχεια χρήματα και είχε μανίες καταδίωξης.

Διαβάστε επίσης: Νέα στοιχεία-σοκ για την τραγωδία - Τι αποκαλύπτουν συνάδελφοι του αστυνομικού

«"Αμα θέλω τον σκοτώνω τον ‘κοντό’", έλεγε στη γυναίκα του. Ο "κοντός" ήταν ο Σημίτης», είπε ο κ. Χερουβείμ, περιγράφοντάς τον ως «ψυχοπαθή», που κόμπαζε ότι μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην πρωθυπουργό.

«Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ήθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Όλο λεφτά ζητούσε».

Δείτε το βίντεο: