Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη - Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει: Έχουν σβηστεί αρχεία από τον υπολογιστή της

Newsbomb

Δώρα Ζέμπερη: Ποια τα νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας – Γιατί κάποιες υποθέσεις της εφοριακού έχουν διαγραφεί από τον υπολογιστή της στην Υπηρεσία, όπου εργαζόταν -Μάρτυρας - «κλειδί»: «Είδα την Ζέμπερη στο τρένο την ημέρα της δολοφονίας, ήταν ανήσυχη»

Σε νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο προχώρησε σήμερα, Παρασκευή (19/01/2018) ο δικηγόρος του πάτερα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στη δολοφονία, ενώ αποκάλυψε πως κάποιες υποθέσεις της άτυχης εφοριακού έχουν διαγραφεί από τον υπολογιστή της στην Υπηρεσία, όπου εργαζόταν η Δώρα.

«Υπάρχει κάτι νέο, το οποίο το πληροφορήθηκε και ο πατέρας έπειτα από τις καταθέσεις και την απολογία του κατηγορουμένου. Κάποιες υποθέσεις έχουν σβηστεί από τον υπολογιστική της στη δουλειά, με αποτέλεσμα να είχε κρατήσει τα αρχεία της σε USB» αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας.

Πώς γνώριζε ο δολοφόνος για τα USB;

«Πώς είναι δυνατόν ο δολοφόνος να γνώριζε για τα συγκεκριμένα στικάκια»; Αυτό είναι το ερώτημα που «καίει» τον πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μανώλης Σοροπίδης, ενώ αρχικά είχε ομολογήσει πως δολοφόνησε την άτυχη εφοριακό, αποδίδοντας την πράξη σε ατύχημα, στη συνέχεια υποστήριξε πως άλλοι τη σκότωσαν και πως ίδιος απλώς την τραυμάτισε. Παράλληλα, είχε αποκαλύψει στην κατάθεσή του, πως οι ηθικοί αυτουργοί ενδιαφέρονταν για τα USB, τα οποία είχε στην τσάντα της η Δώρα Ζέμπερη.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως συνάδελφοί της στην Εφορία έχουν καταθέσει πως η άτυχη Δώρα δεν χειριζόταν υποθέσεις μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο δικηγόρος είναι σχετικό τι σημαίνει υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος.

Μάρτυρας - «κλειδί»: «Είδα την Ζέμπερη στο τρένο την ημέρα της δολοφονίας, ήταν ανήσυχη»

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μαρτυρία που αναφέρει ότι την ημέρα της δολοφονίας είχε δει τη Δώρα Ζέμπερη στον Ηλεκτρικό. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, η Δώρα Ζέμπερη έδειχνε πολύ αναστατωμένη και κοιτούσε συνεχώς πίσω της σαν να έβλεπε κάποιους να την ακολουθούν.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα