Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: «Βόμβα» από το δικηγόρο της οικογένειας για το βίντεο – ντοκουμέντο με τη μητέρα

Newsbomb

Ειρήνη Λαγούδη: Θρίλερ με το θάνατο της άτυχης μητέρας - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας για το βίντεο που την απεικονίζει να αγοράζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό - Τι αποκαλύπτει – μάρτυρας «κλειδί» - Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδης. Η 44χρονη μητέρα, τριών παιδιών, πριν από περίπου δυο εβδομάδες, βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα, μέσα στο αυτοκίνητό της,στη λίμνη Τριχωνίδα. με τις Αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία.

Από τη μια πλευρά, η οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη πιστεύει από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για δολοφονία. Από την άλλη πλευρά, ένα νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς βίντεο φέρεται να απεικονίζει την Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Στη συνέχεια φεύγει από το βενζινάδικο και η επόμενη καταγραφή από κάμερες ασφαλείας δείχνει την γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα (22/01/2018) για τις φήμες, όπως χαρακτηριστικά είπε, που κυκλοφορούν σχετικά με το περιεχόμενο του μπιτονίου που αγόρασε η άτυχη μητέρα.

Μιλώντας σε εκπομπή του STAR, τόνισε πως από το βίντεο – ντοκουμέντο που την απεικονίζει να αγοράζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, προκύπτουν τρία σοβαρά ζητήματα.

«Ποια ημέρα συνέβη αυτό; Μήπως ήταν πριν από 15 ημέρες;» αναρωτήθηκε ο κ. Ταουξής.

Το δεύτερο ζήτημα που έθεσε είναι το περιεχόμενο του μπιτονίου. «Λένε πως το μπιτόνι είχε βενζίνη στο εσωτερικό. Ωστόσο, υπενθυμίζω ότι η Ειρήνη κάηκε με πετρέλαιο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Άρα πώς συνδέεται το ένα με το άλλο;», διερωτήθηκε.

Το τρίτο ζήτημα που προκύπτει σύμφωνα με το δικηγόρο είναι πως ενώ κάποιοι μιλούν για αυτοκτονία δεν γνωρίζουν πως η άτυχη μητέρα συνήθιζε να πηγαίνει στο νεκροταφείο με μπιτόνι νερό και να πλένει τον τάφο του άνδρας της.

Και αναρωτιέται: «Εάν κάποιος της είπε “έχω μείνει στο δρόμο, πήγαινε πάρε ένα μπιτόνι και έλα να με βρεις” τότε τι θα πούμε; Είναι δυνατόν από μια διασπορά ειδήσεων να μπαίνουμε στο τριπάκι της εικασίας και να συμπεραίνουμε με εικασίες; Έτσι θα λυθεί η υπόθεση; Δεν κατανοώ αυτή την τακτική με την επιλεκτική διαρροή στοιχείων».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο - ντοκουμέντο

Ξάδερφος της Ειρήνης: «της την είχαν στημένη»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ξάδερφος της 44χρονης, Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή:

«Σαν οικογένεια περιμένουμε τη δικαίωση. Ακόμα δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι η Ειρήνη μας δεν είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, είναι 100% έγκλημα. Της την έστησαν της Ειρήνης. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ένας που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν σκέφτεται να πετάξει το κινητό».

Συγκλονίζει μαρτυρία: «Την άκουσα να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια»

Μάρτυρας αποκαλύπτει στο STAR ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφός της.

«Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει “βοήθεια - βοήθεια”, με πνιγμένη φωνή. Πριν από το βοήθεια ακούστηκε καυγάς έντονος. “Με χτυπάνε, με σκοτώνουν βοήθεια” και σαν κάτι να την έπνιξε και να της έκλεισε το στόμα», είπε.

Τι συνέβη τελικά τη μοιραία μέρα; Αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας; Και αν δολοφονήθηκε ποιοι και γιατί την ήθελαν νεκρή;