Απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα» (vid)

Video 1

Απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα Παρασκευή (02/02), ο Νίκος Τόσκας.

Απειλητική επιστολή για τον ίδιο και την οικογένειά του δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί, ο Νίκος Τόσκας.

Η επιστολή, η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών, ανέφερε: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Σύμφωνα πάντα με την αποκάλυψη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η επιστολή εστάλη χθες και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι υπάρχει μόνο επιστολή, όχι και σφαίρες, τονίζοντας ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Υπογράμμισε ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής θα διαφυλαχθεί από την πλευρά της κυβέρνησης και εξέφρασε την ελπίδα να διαφυλαχθεί και από την πλευρά των διαδηλωτών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης χαρακτήρισε «απαράδεκτη από κάθε πλευρά» την επιστολή και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς, όπως είπε, «είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα».

Δήλωσε, επίσης, ότι «αν η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν κάνει σημαία τον «Ρουβίκωνα», ας κοιτάξουν την πλάτη τους και το τι συνέβαινε επί των ημερών τους, τόσο στα Εξάρχεια όσο και στη δυτική Αττική». Προσέθεσε, επίσης, ότι η τελευταία προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να αναδείξει τα θέματα ασφάλειας, παρότι έχει κατ΄ επανάληψη αποτύχει, είναι οι επισκέψεις του στα πανεπιστήμια, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει και να αναδείξει το δημόσιο πανεπιστήμιο.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, ο αρχηγός της ΝΔ λειτουργεί υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων -που είναι και η θέση του- για να τονίσει ότι τα προβλήματα «δεν λύνονται πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι».

Ανέφερε, τέλος, ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για όσους προκαλούν φανατισμό και μιλούν για «σφαίρες και αίμα».