Βασίλης Στεφανάκος – Βίντεο - σοκ: Καρέ – καρέ η δολοφονία του

Βασίλης Στεφανάκος – Βίντεο - σοκ: Καρέ – καρέ η δολοφονία του

Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου: Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου - Εικόνες - σοκ - Πώς έστησαν την ενέδρα θανάτου στον φερόμενο αρχηγό της ελληνικής μαφίας

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε το bloko.gr βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει καρέ - καρέ τη στιγμή που ο Βασίλης Στεφανάκος πέφτει νεκρός στο έδαφος μετά την ενέδρα θανάτου που του έστησαν.

Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια 29 δευτερολέπτων και δείχνει τις κινήσεις των δολοφόνων. 

Όπως θα δείτε, οι δράστες καταφτάνουν στο σημείο μόλις το θύμα βγαίνει μόνο από τα γραφεία της εταιρείας του και επιχειρεί να μπει στην ημιθωρακισμένη BMW. Ο δολοφόνος κρατώντας στα χέρια του ένα καλάσνικοφ διανύει τρέχοντας μία απόσταση 60 μέτρων, μόλις σε 9 δευτερόλεπτα. Φτάνει στο σημείο όπου βρίσκεται ο Βασίλης Στεφανάκος και αδειάζει τον γεμιστήρα του όπλου του στο κορμί του 57χρονου.

Στη συνέχεια, ο δράστης φαίνεται να επιβιβάζεται στη μοτοσυκλέτα του συνεργού του και να τρέπονται σε φυγή.

Δείτε στο τέλος του άρθρου το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του

Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους δολοφόνους

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους που έδρασαν ταχύτατα, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήρθαν από το εξωτερικό με μόνο σκοπό να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι δράστες πρόλαβαν ακόμα και τη χρονοκαθυστέρηση που έχει το όχημα του Στεφανάκου, περίπου 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να κλειδώσουν οι πόρτες.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

Video 1

Βίντεο-ντοκουμέντο