Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες φωτογραφίες σοκ από την καταδίωξη «θρίλερ» στην Αθηνών - Λαμίας (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Newsbomb

Σκηνές που έμοιαζαν να έχουν βγει από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, το πρωί της Δευτέρας (05/03) - Ποιος ήταν ο οδηγός που προκάλεσε πανικό - Αποτελεσματική η επιχείρηση της Αστυνομίας

ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΠΙ 180 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΜΕ 150 ΧΛΜ/ΩΡΑ - ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από το Βελεστίνο μέχρι την Τραγάνα διήρκεσε το «θρίλερ» της καταδίωξης ενός άνδρα που οδηγώντας το λευκό αυτοκίνητό του ανάποδα στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας, σήμανε συναγερμό στις Αρχές σήμερα το πρωί.

Δείτε στο βίντεο μαρτυρία οδηγού για το περιστατικό

Ο οδηγός, σύμφωνα με το lamiareport, στις 07:15 το πρωί μπήκε ανάποδα στον κόμβο του Βελεστίνου και για περισσότερη από μία ώρα ακολούθησε μια τρελή πορεία κατευθυνόμενος προς την Αθήνα αλλά ενώ κινείτο στο ρεύμα που οδηγεί στη Θεσσαλονίκη.

Σε έξαλλη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κατάσταση, προσπάθησε να εμβολίσει τουλάχιστον δέκα φορές τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και όλων των διαθέσιμων υπηρεσιών που επιχειρούσαν να τον σταματήσουν ενώ πετούσε διάφορα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.

ethniki odos katadiwxi16

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν σταμάτησε ούτε στα διόδια, σπάζοντάς τις μπάρες στη Μαυρομαντήλα και την Αγία Τριάδα καθώς συνέχιζε τη ξέφρενη πορεία του.

Στο ύψος των Θερμοπυλών, ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, αλλά όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε καταδίωξη για πολλά ακόμα χιλιόμετρα όταν λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του και να χάσει τη ζωή του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί από αυτό.

Η μεγάλη κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, η οποία είχε φροντίσε να κλείσει όλες τις εισόδους για όσους ήθελαν να μπουν στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς της Θεσσαλονίκη, ήταν καίρια στην αποφυγή άλλου ατυχήματος.

Ποιος ήταν ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο οδηγός ήταν ένας 49χρονος κάτοικος Σταυρού Φαρσάλων, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα φέρεται να είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε διάφορα ιδρύματα ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε στην οικογένειά του.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Ελλήνων στρατιωτικών: Τραβάνε την υπόθεση στα άκρα οι Τούρκοι - Δεν τους αφήνουν ελεύθερους

Ειρήνη Λαγούδη: Θρίλερ με το νέο ίχνος - Δείτε την επίμαχη φωτογραφία