Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

O εργοδότης του «δράκου» του Αγρινίου αποκαλύπτει (vid)

Newsbomb

Αδυνατώντας να πιστέψει τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μαντζαβίνος σχετικά με την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή, ο εργοδότης του προχωρά σε αποκαλύψεις.

«Τον σταμάτησα από το μαγαζί πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ήρθε μία γυναίκα και μου είπε τι έκανε. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία πριν πάει στην Αστυνομία ήρθε σε εμένα.

Όποιος τον γνώριζε δεν υπάρχει περίπτωση να πέρναγε από το μυαλό του ότι το συγκεκριμένο παιδί θα έκανε κάτι τέτοιο. Ήταν πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, στο ντελίβερι.

Όταν ήρθε εδώ η γυναίκα και μου είπε ότι έκανε αυτά τα πράγματα με το γιο της στην αρχή δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης μου έλεγε ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Με λίγα λόγια δεν το πίστευα…


Μετά όμως ήρθε και άλλη γυναίκα και μου είπε το ίδιο. Εκεί σκέφτηκα ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και τον σταμάτησα από τη δουλειά. Τον έβλεπα που μιλούσε με γυναίκες και με μεγάλους άνδρες. Που να πάει στο μυαλό μου ότι έκανε τέτοια πράγματα με μικρά παιδιά;».

Η Αστυνομία καλεί όσους πολίτες έχουν στοιχεία να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε το βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: agrinionews.gr και agriniowebradio.gr