Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί – Θείος Κούκλατζη: «Τους προετοιμάσαμε για μακροχρόνια κράτηση»

Newsbomb

Έλληνες στρατιωτικοί Ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις – Μίλησε για τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα στις φυλακές Αδριανούπολης οι γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Για το ενδεχόμενο να διαρκέσει για καιρό η υπόθεση της κράτησής τους προετοίμασαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, οι γονείς τους.

Όπως τόνισε σήμερα, Τρίτη (13/03/2018) στον ΑΝΤ 1, ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι γονείς προετοίμασαν τα παιδιά τους ότι μπορεί να είναι μακροχρόνια η κράτησή τους.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά από την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο στρατιωτικοί είχαν την ευκαιρία να δουν τους γονείς τους και να έχουν σωματική επαφή μαζί τους, αφού η συνάντησή τους τη Δευτέρα (12/03) έγινε χωρίς το διαχωριστικό τζάμι που προβλέπουν οι κανονισμοί.

«Οι γονείς είδαν τα παιδιά τους από κοντά χωρίς το τζάμι, τους αγκάλιασαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούκλατζης.

Τόνισε δε ότι τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν εκφράσει κάποιο παράπονο για τις συνθήκες κράτησης. Μάλιστα, οι φύλακες επέτρεψαν στους γονείς να παραδώσουν στους στρατιωτικούς κάποια πράγματα, μεταξύ των οποίων και κάποια βιβλία για να περνούν το χρόνο τους.

Μία φορά το μήνα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για άμεση επαφή με τους γονείς τους, ενώ κάθε Δευτέρα θα μπορούν να συνομιλήσουν μαζί τους μέσα από το ειδικό τζάμι, με τη βοήθεια τηλεφώνου.

«Καθαρά» τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Οι τουρκικές Αρχές από την πρώτη στιγμή κατάσχεσαν τα κινητά των στρατιωτικών για να εξακριβωθεί αν υπήρχε υλικό που θα παρέπεμπε σε κατασκοπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα κινητά τους φαίνεται ότι είναι «καθαρά». Συγκλίνουσες πληροφορίες από την Τουρκία, τις οποίες εξετάζουν στο ελληνικό Πεντάγωνο, αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν δεδομένα που να στοιχειοθετούν την κατηγορία της κατασκοπείας

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Δείτε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση - μυστήριο

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον - exoikonomisi.ypen.gr: Είναι οριστικό... Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις!

Έβρος - Γονείς Κούκλατζη: «Η φυλακή δεν περιορίζει την αξιοπρέπεια και τα όνειρα των παιδιών»