Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία σοκ: Ποιοι κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι (pics&vid)

Newsbomb

Ραντεβού με τον άνθρωπο που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ είχε -όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία- ο 19χρονος Θωμάς.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΝΕΑΡΟΣ

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Αμαρουσίου, στην πλατεία Ηρώων, έπεσε νεκρός ο 19χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/03).

Κι ενώ τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» ληστεία που πήγε «στραβά», οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση τείνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα έγκλημα λόγω προσωπικών διαφορών.

Πλέον φαίνεται ότι ο νεαρός είχε δώσει ραντεβού στην πλατεία Ηρώων, όπου πήγε με μια 18χρονη φίλη του. Εκεί, γύρω στις 05:20, φέρεται να διαπληκτίστηκε με τρία άτομα τα οποία γνώριζε. Ένας από τους τρεις τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιά.

Ο 19χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες του νεαρού θύματος

Αρχικά η φίλη του θύματος στη μαρτυρία της την Αστυνομία είχε κάνει λόγο για ληστεία, ότι τους επιτέθηκαν δηλαδή προκειμένου να τους πάρουν κινητά και χρήματα όμως οι αστυνομικοί εξετάζουν και άλλα κίνητρα.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, όταν ήταν γύρω στα 14 αλλά για πράξεις που δεν φαίνεται να σχετίζονται με τη δολοφονία του.

Διαβάστε επίσης:

Ανάσα για εκατομμύρια Έλληνες - Μέσα σε ένα μήνα θα δουν περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό τους

Η σφαγή του Αφρίν: Αίμα, θάνατος και φρικαλεότητες των Τούρκων στην άλωση της κουρδικής πόλης