Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: «Ξέρουμε ποιοι και γιατί την σκότωσαν» (vid)

Newsbomb

Για πρώτη φορά μπαίνουνστο κάδρο οι ύποπτοι για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας - Ποιο ήταν το δόλωμα για να την παρασύρουν

«Είναι προφανές ότι έχουμε καταλήξει και εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου. Έχουμε στο μυαλό μας υπόπτους αλλά δεν έχουμε μόνο εμείς αλλά οι δικαστικές και οι αστυνομικές Αρχές», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, στο STAR.

Η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ήταν προμελετημένη και καλοσχεδιασμένη για να φανεί ως αυτοχειρία, σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο δελτίο του STAR αποκαλύπτει και το λόγο που ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση: «Ενδεχομένως η Ειρήνη ήξερε πρόσωπα και πράγματα και ήταν σε μια κόντρα με τον ή τους δράστες για να αποκαλύψει πιθανές κρυφές ή άλλες δραστηριότητές τους».

lagoudi1

Το δόλωμα για να την παρασύρουν

Άνθρωπος στον οποίο είχε απόλυτη εμπιστοσύνη η Ειρήνη Λαγούδη την παρακάλεσε να του πάει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης γιατί είχε μείνει. Η γυναίκα, σύμφωνα με τους ειδικούς συμβούλους της οικογένειας, γέμισε το μπιτόνι σε βενζινάδικο της περιοχής και συνάντησε τους δολοφόνους της στην παραλία Φωτμού. Ακολούθησε καβγάς και στη συνέχεια ο βασανιστικός θάνατός της μέσα στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, τη μεγάλη εβδομάδα οι δικηγόροι της οικογένειας με έναν νέο ειδικό σύμβουλο θα πάνε εκ νέου στη λίμνη Τριχωνίδα για νέα αυτοψία, ενώ θα δουν ξανά και το αυτοκίνητο της 44χρονης το οποίο βρίσκεται στην ασφάλεια Αγρινίου, όπως μεταδίδει το STAR.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την υπόθεση

Δείτε το βίντεο!