Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστική αποκάλυψη - Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό

Newsbomb

Τραγωδία στον Κηφισό: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο - Νεκροί δύο άνδρες, χαροπαλεύει μία γυναίκα - Πατέρας της άτυχης 34χρονης που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο ένας νεκρός -Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της - Πώς συνέβη η τραγωδία με τη νταλίκα - Μεθυσμένος ο οδηγός που σκόρπισε το θάνατο τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/05/2018)

Ξημερώματα Τετάρτης, ώρα 05:38. Νταλίκα περνάει στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας λίγο μετά την Ιερά Οδό. Στο πέρασμά της παρασύρει δύο οχήματα. Από τα συντρίμμια ανασύρονται νεκροί δύο άνδρες. Πρόκειται για έναν 60χρονο κι έναν 65χρονο. Την ίδια στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μία 34χρονη. Τραγική ειρωνεία; Ο 60χρονος που βρήκε φρικτό θάνατο στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όσο περνούν οι ώρες από την τραγωδία έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Οικογειανειακή τραγωδία πίσω το τροχαίο

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία. Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βίντεο δείχνει την πορεία της νταλίκας

Λίγες ώρες αργότερα ο ALPHA έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει καρέ - καρέ τη φονική πορεία της νταλίκας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 05:38 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τα συντρίμμια των οχημάτων απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα.

Ωστόσο, η Τροχαία αναφέρει ότι δύο άτομα είναι νεκρά και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας.

Ο οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου από την Τροχαία, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας. Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο.

Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρουν στο φως οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον οδηγό, όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πηγή φωτογραφιών: ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - σοκ στο θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό – Δύο νεκροί, χαροπαλεύει γυναίκα

Βίντεο - σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό: Καρέ - καρέ η φονική πορεία της νταλίκας