Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - Έκοψε το λαιμό της μητέρας του - Καθόταν για ημέρες δίπλα της

Newsbomb

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στη Νέα Σμύρνη – 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του Καθόταν για τρεις ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα της – Τι υποστήριξε στις Αρχές – Τι αναφέρουν ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διαπράχθηκε η δολοφονία.

Βράδυ Πέμπτης (10/05/2018) – Μία άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στις 7 Μαΐου σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11. Ένας 38χρονος σκότωσε τη 64χρονη μητέρα του και καθόταν επί τρεις ημέρες με το άψυχο σώμα της. Η φρικτή αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν.

Ο 38χρονος μητροκτόνος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, φέρεται να σκότωσε την 64χρονη χτυπώντας τη στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Καθόταν για τρεις ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα της

Αφού διέπραξε την άγρια δολοφονία, στη συνέχεια, τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα το αψυχό σώμα της μητέρας του και εκείνος έκατσε στην απέναντι πολυθρόνα.

Την Αστυνομία κάλεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι ανέφεραν ότι αναδεύεται μία δυσοσμία από το διαμέρισμα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο παρότι φώναξαν δεν απάντησε κανείς μέσα από το σπίτι και έτσι κάλεσαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα.

Μόλις άνοιξαν την πόρτα είδαν μπροστά τους τη φρικτή εικόνα του γιου και μητροκτόνου να κάθεται σχεδόν σε μία πολυθρόνα και ακριβώς απέναντί του στην άλλη πολυθρόνα νεκρή τη μητέρα του.

«Εγώ τη σκότωσα»

Το μόνο που είπε ο 38χρονος ήταν ότι παραδέχτηκε πως εκείνος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σοκάρει μαρτυρία: Άκουγα μία γυναίκα να φωνάζει

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκάλυψε μία κάτοικος της περιοχής. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (11/05/2018) στον ΣΚΑΪ είπε πως πριν από μερικές ημέρες άκουγε τη μητέρα να καλεί σε βοήθεια.

Γιατί ο 38χρονος σκότωσε και μάλιστα με αυτό το φρικτό τρόπο τη μητέρα του; Τι τον οδηγήσε στο να οπλίσει το χέρι του;

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Πηγή φωτογραφιών: ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

Θρακομακεδόνες, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα: Τρεις οικογενειακές τραγωδίες μέσα σε τρεις ημέρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Με σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις η Παρασκευή (pics)

Είδηση - «βόμβα»: Παρθενική πτήση για το πρώτο F-35 της Τουρκίας (pics)