Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Η μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα που τα ανατρέπει όλα (pics&vid)

Newsbomb

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της 9χρονης που τραυματίστηκε στοτροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκετο πρωί της Πέμπτης (24/05), στηΜεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το κορίτσι το οποίο βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε στάση, σκοτώνοντας έναν 50χρονο και τραυματίζοντας τρία ακόμα άτομα, είπε ότι πριν από την πρόσκρουση, το μοιραίο ασημί αυτοκίνητο χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

troxaio metamorfwsh8 1

«Δεν προκύπτει εμπλοκή»

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Δείτε στη video gallery του Newsbomb.gr εικόνα από το σημείο

Ο απολογισμός του τροχαίου ήταν τραγικός καθώς ένας εκ των τραυματιών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή το δρόμο.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει διακομισθεί τραυματισμένη η 9χρονη κόρη του οδηγού του Ι.Χ., η οποία δεν φορούσε ζώνη.

Το κορίτσι σύμφωνα με τους διασώστες δεν φέρεται να φέρει τραύμα που απειλεί τη ζωή του αλλά είναι πολύ σοκαρισμένο. Θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δύο ακόμα τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Πρόκειται για τον 40χρονο πατέρα του κοριτσιού που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος κι έναν 80χρονο, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι του οχήματος.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

Πηγή φωτογραφιών: Newsbomb, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα (pics)

Έκθεση - «φωτιά»: Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών