Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ για το άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο

Newsbomb

Σοκ από τη στυγερή δολοφονία 70χρονου στις Βολίμες Ζακύνθου – Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του – Τον πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο από κοντινή απόσταση – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/05/2018) όταν 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Βολίμες, Ζακύνθου.

Άγνωστος άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου ταχυδρόμου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες.

Διερχόμενος οδηγός είδε στην άκρη του δρόμου το όχημα και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει, αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Περίπου στις 00:30 ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Ζακύνθου, όπου έφτασε στο σημείο και απέκλεισε το χώρο. Ο άτυχος 70χρονος φέρει πυροβολισμούς στο πρόσωπο και στον αριστερό ώμο, από κυνηγετικό όπλο ενώ από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, τους πυροβολισμούς τους δέχτηκε από κοντινή απόσταση.

Αυτή τη στιγμή, έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ζακύνθου, ένας 60χρονος, συγχωριανός του θύματος και ανακρίνεται.

Από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ερευνάται, αν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακόμα εξετάζεται το σενάριο, το θύμα να ήξερε το δράστη, καθώς φαίνεται να σταμάτησε υπό φυσιολογικές συνθήκες το αυτοκίνητο του στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια να δέχτηκε τους πυροβολισμούς, όπου έφεραν το μοιραίο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Βαρουφάκης θέλει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τους Τούρκους;

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε μωρό 13 μηνών μπροστά στους γονείς του