Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο 26χρονος πατροκτόνος - «Τον σκότωσα για την τιμή της οικογένειάς μου»

Newsbomb

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης τηςδολοφονίας του 70χρονου συνταξιούχου και πατέρα του, στις Βολίμες Ζακύνθου.

Ο 26χρονος έσπασε την σιωπή του και μίλησε στο STAR για τα όσα πέρασε.

«Πώς αισθάνομαι… Όπως αισθάνεται κάποιος που έχει μπει στη φυλακή για την τιμή της οικογένειάς του και για τον εαυτό του», ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Είμαι ζορισμένος. Όταν δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν και ξαφνικά για μία στιγμή βρίσκομαι στη φυλακή, φυσικά και είμαι ζορισμένος. Λογικό δεν είναι; Σαν άνθρωπος σας μιλάω», συνέχισε.

Τι είπε στην απολογία του

Ο ανακριτής άκουσε το Σάββατο (02/06) τον 26χρονο πατροκτόνο να του περιγράφει όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της κακοποίησης του από την ηλικία των 10 ετών.

«Απειλούσε να με σκοτώσει αν δεν τον βοηθούσα να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις», υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία του ο 26χρονος.

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραφε επί ώρες στον ανακριτή τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια δίπλα στον πατέρα του. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί οι εκβιασμοί και οι απειλές πως θα τον σκοτώσει εάν δεν τον βοηθούσε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

«Ακόμη και πριν από μία εβδομάδα, μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν πάω τη μητέρα μου και πρώην σύζυγό του ή την ετεροθαλή αδελφή μου σε εκείνον με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση. Δεν άντεξα», υποστήριξε στην απολογία του.

Ο 26χρονος περιέγραψε επίσης πως το ξύλο και η κακοποίηση ήταν η καθημερινότητά του από τα παιδικά του χρόνια.

Κατά την άφιξη του στο Δικαστήριο πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε εκφράζοντας συναισθήματα συμπαράστασης και στήριξης προς τον 26χρονο. Μεταξύ αυτών ήταν τα αδέρφια του αλλά και συγγενείς και φίλοι.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR.