Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 15χρονου (vid)

Newsbomb

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αργυρούπολης από την υπόθεση αυτοκτονίας ενός παιδιού, μόλις 15 ετών!

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ - ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ

Ο μαθητής της Α' Λυκείου βρέθηκε από τους γονείς του, απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Κυριακής (08/07), στο σπίτι του στην Αργυρούπολη, έχοντας δίπλα του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

argyroupoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρεται σε έξι συγκεκριμένα πρόσωπα και σε κάποια περιστατικά, τα οποία τον έφεραν στο απροχώρητο.

Ο τραγικός πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο γιος του ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ότι είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού ή ότι του συνέβαινε κάτι άσχημο.

Η επίσημη κατάθεση των γονιών, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες ενώ θα κληθούν να καταθέσουν άτομα που γνώριζαν το παιδί από το σχολείο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής θα αναζητήσουν μηνύματα στο κινητό και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του 15χρονου, προκειμένου να φέρουν στο φως περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Δείτε video και φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Το σημείωμα του αυτόχειρα

«Μαμά, μπαμπά, αδερφέ μου, σας αγαπάω. Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν».

Αυτό έγραφε στο σημείωμα που άφησε στους γονείς του λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός (bullying) που του ασκούσαν κάποιοι συμμαθητές του.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο άτυχος 15χρονος ήταν η φράση που έγραψε «καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν».

Το πόσο υπέφερε φαινέται και από μία εκ των τελευταίων αναρτήσεών του στα social media: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Ο πατέρας του παιδιού είναι γνωστός στην Αργυρούπολη από τη συμμετοχή του στα κοινά.

Πηγη φωτογραφιών: ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποια θα είναι η τελική τριάδα – Όσα θα δούμε στον τελικό

Σπήλαιο Ταϊλάνδη: Παγκόσμια αγωνία για τα εγκλωβισμένα παιδιά - Αρχίζει η νέα επιχείρηση διάσωσης