Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Το ξέσπασμα της οικογένειας της δολοφονημένης εφοριακού (pics&vids)

Newsbomb

Δώρα Ζέμπερη:Η ασθένεια του συνηγόρου υπεράσπισης, έβαλε άνω τελεία στη διαδικασία της δίκης.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ - ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου. Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Με την έναρξη της δίκης αλλά και κατά την προσαγωγή του Εμμανουήλ Σοροπίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας ξέσπασαν εναντίον του καθ' ομολογία δολοφόνου της.

zemperi12

Δείτε το βίντεο:

zemperi12
zemperi12
zemperi67

Δείτε το ξέσπασμα της μητέρας της 32χρονης στη video gallery του Newsbomb.gr

Αργότερα, η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη μέσω της συνηγόρου της, ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς για την φραστική επίθεση συγγενών εναντίον τους, στον προθάλαμο των δικαστηρίων, το πρωί της Πέμπτης (12/07) και κατά τη μεταγωγή του κατηγορούμενου.

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μια ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην οργή μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμιά περίπτωση δεν τις εννοώ και γι' αυτό ζητώ δημόσια συγνώμη απέναντι στους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθεια και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Η διαδικασία επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα με την εξέταση μαρτύρων, ενώ αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο, εκτός από τον κατηγορούμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, παρόμοια απόπειρα να επιτεθεί στον κατηγορούμενο είχε κάνει ο πατέρας της άτυχης εφοριακού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη συνάντηση: Τα βλέμματα στραμμένα στο τετ α τετ Τσίπρα – Ερντογάν

Αυτοκτονία 15χρονου στην Αργυρούπολη: Το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας Γιακουμάκη