Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Μάχη για τη ζωή δίνουν οι ανήλικοι που κάηκαν σε φλεγόμενο σπίτι (vid)

Newsbomb

Με C-130 μεταφέρθηκαν στην Αθήνα οι δύο ανήλικοι που απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής από φλεγόμενο σπίτι, στην Παλαιοχώρα Χανιών.

Η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι συγγενικού προσώπου του ενός εκ των δύο, στην Παλαιοχώρα Χανίων, ενώ βρίσκονταν μέσα τα παιδιά, με αποτέλεσμα αυτά να εγκλωβιστούν στις φλόγες.

Οι δύο ανήλικοι είχαν μεταφερθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Κέντρο Υγείας Καντάνου και από εκεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων ενώ από την αρχή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους - φέρουν εγκαύματα άνω του 50% του σώματός τους - κινήθηκαν διαδικασίες για την μεταφορά τους σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Η νύχτα της Πέμπτης (12/07) στην Παλαιόχωρα, για τους δύο εφήβους, που είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι της γιαγιάς του ενός, πίσω από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, εξελίχθηκε σε εφιάλτη όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους, πιθανότατα εξαιτίας έκρηξης με μπιτόνι βενζίνης.

Αποτέλεσμα ήταν και οι δύο να τυλιχθούν στις φλόγες μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Ο ένας εκ των δύο βγήκε έξω από το σπίτι, με τις φλόγες να έχουν σβήσει από το σώμα του ενώ ο δεύτερος βγήκε καμένος ζητώντας βοήθεια.

Εκείνη τη στιγμή, γείτονας του πέταξε κουβέρτα για να σβήσουν οι φλόγες από το κορμί του, το κακό όμως είχε ήδη γίνει.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου που έχει αναλάβει και την προανάκριση της υπόθεσης, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: Neakriti.greakriti.gr, Flashnews.gr

Φωτογραφία αρχείου: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Οριστικό - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

«Ναυάγιο» στη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν: Τι θα γίνει με τους Έλληνες στρατιωτικούς