Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη με τη γυναίκα που χαράκωνε μωρά: Η κούκλα με τη θηλιά στο λαιμό και το βίντεο του τρόμου

Newsbomb

Ανατριχίλα με τις νέες αποκαλύψεις για τη δράση της 55χρονης πουφέρεται να χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα- Τρόμος για τους γονείς που έβλεπαν τα παιδιά τους να αιμορραγούν - Εφιάλτης για τους γείτονες που δέχονταν απίστευτες απειλές από τη γυναίκα - Το βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ - Ποια τα νέα στοιχεία της υπόθεσης - θρίλερ

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την «αρρωστημένη» δράση της 55χρονης, η οποία χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ANT1, όπου προβλήθηκε βίντεο – ντοκουμέντο με την κατηγορούμενη, οι γείτονές της προσπαθούσαν να συλλέξουν στοιχεία προκειμένου να αποδείξουν στις Αρχές την επικίνδυνη, όπως τη χαρακτηρίζουν, συμπεριφορά της, η οποία «ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο».

Σε ένα μάλιστα από τα βίντεο που κατέγραφαν συστηματικά, πίσω από την κουρτίνα ενός παραθύρου του σπιτιού της 55χρονης, ξεπροβάλλει μια πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της. Η γυναίκα την κουνά επιδεικτικά ξεστομίζοντας απειλές προς τους γείτονες, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώνει το άλλο της χέρι και με τα μακριά της νύχια, αυτά με τα οποία κατηγορείται ότι χαράκωσε κάποια από τα ανυπεράσπιστα βρέφη, επιδίδεται σε άσεμνη χειρονομία.

«Όποτε κλαίει το μωρό μου, το καταριέται»

«Ζω πάρα πολλά χρόνια με αυτήν τη γυναίκα απέναντι, έχω τραβήξει πολλά», εξομολογείται μια γειτόνισσά της στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, αποκαλύπτοντας: «Έχω μιλήσει με τις μητέρες που δέχθηκαν επίθεση και είμαι διατεθειμένη να τις βοηθήσω γιατί θεωρώ ότι χρήζει βοήθειας».

Ακολούθως, δεν διστάζει να αναφερθεί στον εφιάλτη που ζούσε από τη στιγμή μάλιστα που έμεινε έγκυος, καθώς – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της – η 55χρονη απέκτησε εμμονή μαζί της, ιδιαίτερα μετά τον τοκετό!

«Όποτε κλαίει το μωράκι βγαίνει έξω, το μουτζώνει, το καταριέται. Στην αρχή περιοριζόταν μόνο στο μπαλκόνι της, Έβριζε, μούτζωνε, μιλούσε χυδαία… Μετά άρχισε να πλησιάζει και το σπίτι , προκάλεσε φθορές στο σπίτι μου και αναγκάστηκα να βάλω κάμερες γύρω γύρω για να τρομάξει και να μην πλησιάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι επικίνδυνη»

Ένας άλλος γείτονας συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Όποιος περνάει από εδώ θα δεχθεί πέτρες ή στο αυτοκίνητο ή πάνω του. Όλη η γειτονιά υποφέρει, είναι επικίνδυνη».

Όλοι μάλιστα τη γνώριζαν στα Άνω Λιόσια, δηλώνουν πλέον ανακουφισμένοι με τη σύλληψή της, καθώς χρόνια τώρα, όχι μόνο γίνονταν μάρτυρες της παράξενης συμπεριφοράς της, αλλά δέχονταν απειλές, ακόμα και επιθέσεις.

Όπως καταγγέλλουν δε, είχαν ζητήσει δεκάδες φορές την παρέμβαση της Αστυνομίας, ωστόσο οι προσπάθειές τους είχαν πέσει στο κενό.

«Έχω πάει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και της έχω κάνει επανειλημμένως καταγγελίες, αλλά δεν ανοίγει καν για να παραλάβει τις συστάσεις όταν της τις πηγαίνουν οι αστυνομικοί. Έχουν γίνει καταγγελίες βεβαίως και από άλλους γείτονες και για την ενδοοικογενειακή βία που υπάρχει, αλλά έχει μείνει εκεί. Δεν έχει πάει παραπέρα», τόνισε η γειτόνισσα της 55χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν γίνει δεκάδες ανώνυμες, αλλά και επώνυμες καταγγελίες κατά της κατηγορούμενης για εξύβριση, με τις Αρχές να περιορίζονται μόνο σε συστάσεις, ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο υπάρχει και μήνυση εις βάρος της, η οποία όμως παραμένει ακόμα κολλημένη στη γραφειοκρατία…

«Ζητώ από τον εισαγγελέα να επέμβει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, πάρα πολύ δύσκολες στιγμές», καταλήγει ο κ. Γιάννης Καμπόλης, μιλώντας στην κάμερα του ANT1.

Μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο

Με εντολή εισαγγελέα διετάχθη την Παρασκευή (20/07/201/8) ο εγκλεισμός της στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από την πρώτη στιγμή είχε ζητηθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα ιατρική γνωμάτευση. Tα αποτελέσματα έδειξαν ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ο εγκλεισμός της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης, η δίκης της αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου πολιτικής αγωγής των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στο Δικαστήριο να υποβληθεί η 55χρονη σε συμπληρωματικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

«Δεν έχω πειράξει ούτε ένα μυρμήγκι»

«Δεν έχω πειράξει ούτε ένα μυρμήγκι» ισχυρίζεται η 55χρονη μαυροφορεμένη γυναίκα που πραγματοποιούσε επιθέσεις σε εμπορικά κέντρα.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί», υποστήριξε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Η γυναίκα, που φέρεται να έσπερνε τον τρόμο στους γονείς, πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/07) το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κρύβοντας το πρόσωπό της με μία πετσέτα.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες κα αντίσταση κατά της Αρχής, καθώς κατά τη σύλληψή της αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να καθίσει στο εδώλιο του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελοδικείου, ωστόσο, η εκδίκαση ανεβλήθη.

Η ίδια, πάντως, βρέθηκε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τραυμάτισε τα βρέφη και δήλωσε ότι είναι ηθοποιός, αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για μία ήρεμη γυναίκα, η οποία ωστόσο, παρουσιάζει εξάρσεις θυμού.

Το χρονικό της υπόθεσης

H 55χρονη γυναίκα, φέρεται να έμπαινε σε εμπορικά κέντρα στα νότια κυρίως προάστια και να χάραζε τα πόδια και τα χέρια μωρών. Μάλιστα, την επίθεση πραγματοποιούσε την ώρα που οι μητέρες είχαν στην αγκαλιά τους τα μωρά.

«Όπλο» της ήταν τα ίδια της τα νύχια ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Οι γονείς έβλεπαν ξαφνικά τα παιδιά τους να αιμορραγούν

Ήταν γύρω στις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν μια μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 μηνών μωρό της, μπήκε σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ.

Ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε δίπλα της, στεκόταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα, με ξανθά μαλλιά, η οποία κρατούσε ένα καρότσι για ψώνια και άλλα πράγματα, αναφέρει το Star.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα αυτή φέρεται να πλησίασε τη μητέρα, ενώ αφού έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε το μωρό, που κρατούσε αγκαλιά, στα πόδια.

Αφού χαράκωνε, χανόταν…

Ενώ το μωρό σφάδαζε από το κλάμα, η γυναίκα με το λεπίδι εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Εν τω μεταξύ, η ανυποψίαστη μητέρα, ανακάλυπτε τρομοκρατημένη πως από τις πατούσες του παιδιού της έτρεχε αίμα!

Προσπαθώντας, δε, να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί, έτρεξε έντρομη στους άνδρες ασφαλείας και τους ενημέρωσε για την πρωτοφανή επίθεση.

Τα «χτυπήματα» και οι καταγγελίες

Και μπορεί η μητέρα να προχώρησε σε καταγγελία στην Aστυνομία, ωστόσο η μυστηριώδης γυναίκα «ξαναχτύπησε».

Η μαρτυρία μιας ακόμη μητέρας, που πήγε βόλτα με το μωρό της σε εμπορικό κέντρο του Αλίμου, προκαλεί ανατριχίλα... Σχεδόν ταυτόχρονα, μία άλλη γυναίκα, κρατώντας κι αυτή αγκαλιά το μόλις 12 μηνών γιο της, μπήκε στο ίδιο κατάστημα.

Λίγο αργότερα, το ξαφνικό γοερό κλάμα του παιδιού φανέρωνε πως κι εκείνο είχε πέσει θύμα της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Τέσσερις συνολικά οι επιθέσεις

Η 55χρονη φέρεται να επιτέθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε τρία μωρά. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μία άλλη μητέρα, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως και το δικό της μωρό είχε πέσει θύμα της. Μάλιστα, αναγνώρισε στο πρόσωπό της τη γυναίκα που χάραξε το βρέφος. Πρόκειται στην ουσία για την τέταρτη επίθεση, η οποία ωστόσο έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Λίγη ώρα αργότερα, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Άγνωστος ο λόγος των επιθέσεων

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η 55χρονη διέμενε στα Άνω Λιόσια. Ωστόσο, πήγαινε σε εμπορικά κέντρα στα νότια προάστια μόνο και μόνο για να επιτεθεί στα μωρά. Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια που η γυναίκα προχώρησε σε αυτές τις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα επιθέσεις.

Πηγή φωτογραφιών: ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στη Ζάκυνθο: Γιατί παίρνουν πίσω όλες τις γαλάζιες σημαίες από τις παραλίες;