Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ΤΩΡΑ - Δήμαρχος Ραφήνας: «Υπάρχουν νεκροί από την πυρκαγιά»

Newsbomb

Φωτιά τώρα: «Υπάρχουν νεκροί απο τη φωτιά. Aκόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο αριθμός τους». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του δημάρχου Ραφήνηας, Ευάγγελου Μπουρνού, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δίνοντας τραγική διάσταση στον πύρινο εφιάλτη που έχει ζώσει την Αττική από το πρωί.

Ενώ ο δήμαρχος βρισκόταν στον «αέρα» συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ακούστηκε συνεργάτης του να τον ενημερώνει ότι υπάρχει νεκρός από τη φωτιά, με το δήμαρχο να ρωτάει αν είναι καμένος.

«Υπάρχουν εγκλωβισμένοι, άνθρωποι που έχω δει με τα μάτια μου καμένους εν ζωή, πιθανώς θα υπάρχουν και νεκροί. Σίγουρα υπάρχουν και νεκροί. Ναι, θεωρώ ότι υπάρχουν και νεκροί» υποστήριξε ο κ. Μπουρνούς.

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε ξανά τον δήμαρχο για την τραγική είδηση που αποκάλυψε, εκείνος ξεκαθάρισε.

«Σας το λέω ότι σίγουρα υπάρχουν νεκροί. Για να μην λέμε ψέματα. Ο αριθμός των νεκρών δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα».

Παράλληλα, ο δήμαρχος ανέφερε ότι είδε ανθρώπους με εγκαύματα να στέκονται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας για βοήθεια, ενώ προσέθεσε ότι η καταστροφή απο την πύρινη λαίλαπα στην περιοχή είναι τεράστια, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 200 καμένα σπίτια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα μας

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα - Καίγεται η Ελλάδα: Ανεξέλεγκτα μέτωπα σε Κινέτα και Πεντέλη - Καίγονται σπίτια