Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί - Συγκλονίζει ο πατέρας του Μητρετώδη: Η Παναγία έκανε το θαύμα της

Newsbomb

Έλληνες στρατιωτικοί | Ειδήσεις: Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη - Είδε το γιο του πίσω στην Ελλάδα μετά από 167

«Ανακούφιση, συγκίνηση, χαρά». Με αυτές τις τρεις λέξεις, ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, κ. Νικόλαος Μητρετώδης περιέγραψε τα συναισθήματα που διακατέχουν τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του, μετά την απελευθέρωση του Έλληνα στρατιωτικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης έφτασαν στη Θεσσαλονίκη στις 3:20 τα ξημερώματα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Οι αξιωματικοί αφέθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης (14/08/2018) ελεύθεροι από τις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης, βάζοντας τέλος στον απίστευτο Γολγοθά που έζησαν από τις 2 Μάρτιου.

Όλο αυτό τον καιρό έδειξαν ήθος και αξιοπρέπεια

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Νικόλαος Μητρετώδης, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις φυλακές της Αδριανούπολης έδειξαν ήθος, αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνιμα.

Ο κ. Νικόλαος Μητρετώδης χαρακτήρισε ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά τη στιγμή που είχε την πρώτη συνάντηση επί ελληνικού εδάφους με το γιο του.

«Δεν μπορέσουμε να πούμε τίποτα. Ήταν τόσο συγκινητική η ατμόσφαιρα που δεν είπαμε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη.

Στο ερώτημα αν περίμενε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη της αποφυλάκισης του γιου του από τις φυλακές της Αδριανούπολης και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο κ. Νικόλαος Μητρετώδης μίλησε για θαύμα.

«Δεν το περίμενα, αλλά είχα μία μικρή ελπίδα ότι η Παναγία η Ελευθερώτρια θα έκανε το θαύμα της. Αυτό έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς