Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: Τούρκος πυροβόλησε για εκφοβισμό Έλληνα ανοιχτά της Σαμοθράκης

Newsbomb

Νέο επεισόδιο στο Αιγαίο Τούρκος ψαράς πυροβόλησε Έλληνα ανοιχτά της Σαμοθράκης – Τι αποκαλύπτει ο Πρόεδρος των ΓΡΙ – ΓΡΙ Καβάλας, Γιάννης Μανιός – Το περιστατικό σημειώθηκε δύο ημέρες πριν από τηνπρόκληση των Τούρκων στη Λέρο

Ακόμα ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά Ελλήνων ψαράδων στο Αιγαίο, το οποίο προηγήθηκε του περιστατικού ανοιχτά της Λέρου αποκάλυψε σήμερα, Πέμπτη (16/08/2018) ο Πρόεδρος των ΓΡΙ- ΓΡΙ Καβάλας Γιάννης Μανιός.

«Είχαμε ένα περιστατικό δυτικά της Σαμοθράκης προς τη Λήμνο, δύο μέρες πριν από το περιστατικό της Λέρου. Μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά, έπεσαν και πυροβολισμοί. Ο Έλληνας πήγαινε μπροστά με τη μηχανότρατα, ήθελε να περάσει ο Τούρκος, ακολούθησε το φραστικό επεισόδιο και μετά ο Τούρκος τράβηξε όπλο και έριξε τρεις πυροβολισμούς και μια ριπή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο κ. Μανιός, απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί δεν έχει γίνει γνωστό το περιστατικό, απάντησε: «Το Λιμεναρχείο είναι ενήμερο. Ο συνάδελφός μου ενημέρωσε αμέσως. Η απάντηση που έλαβε ήταν να μην δώσει έκταση στο θέμα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα περιγράφει για το περιστατικό ο κ. Μανιός

Διαβάστε επίσης:

Βόλος – Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: Είχαμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε – Τη σκότωσα για να λυτρωθεί

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Με καταιγίδες και η Πέμπτη - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (pics)

Αρνήθηκε σε βενζινάδικο να πετάξει το τσιγάρο του - Η απίστευτη αντίδραση του υπαλλήλου (vid)