Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτης αγριότητας ληστεία στην Κεφαλονιά: «Μας χτυπούσαν άγρια με σιδερένιες μαγκούρες» (vid)

Newsbomb

Κεφαλονιά | ληστεία: Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του στα χέρια των αδίστακτων ληστών στην Άσσο της Κεφαλονιάς περιέγραψε την Παρασκευή (07/09/2018) ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Αντώνης Χρυσάφης.

Με φανερά τα σημάδια στο πρόσωπό του από τα χτυπήματα των κουκουλοφόρων, ο κ. Χρυσάφης μίλησε για το περιστατικό, σημειώνοντας πως οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν τον ίδιο, τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γαμπρό του με λοστούς και σιδερένιες μαγκούρες μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι Έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ», ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

«Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες και βίντεο από το inkefalonia.gr

Διαβάστε επίσης: