Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην αιματηρή ληστεία της Ομόνοιας: Βίντεο - ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό του ληστή

Newsbomb

Συγκλονιστικά πλάνα έξω από το κοσμηματοπωλείο λίγο προτού ο επίδοξος ληστής πέσει νεκρός - Διακρίνονται άτομα να τον κλωτσάνε - Αντιμέτωπος με βαριές κακουργηματικές πράξεις ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Τι υποστήριξε για την αιματηρή επίθεση - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αποτροπιασμό και οργή προκαλούν οι νέες εικόνες με την άγρια επίθεση που δέχθηκε επίδοξος ληστής, στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος, λίγη ώρα αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Πρόκειται για ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και στο οποίο αποτυπώνονται τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μέρα - μεσημέρι έξω από το κοσμηματωπολείο στην Ομόνοια.

listis2

Ο άνδρας μετά τα αιματηρά χτυπήματα που δέχθηκε ενώ ήταν μέσα στο κατάστημα, πέφτει θύμα άγριας επίθεσης και έξω από αυτό. Μάλιστα, ενώ έχει δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ φαίνεται πως ένα άτομο τον κλωτσάει στην πλάτη. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο - ντοκουμέντο (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου

Τη δική του εκδοχή για την τραγική κατάληξη της απόπειρας ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Ομόνοια την Παρασκευή (21/09/2018) δίνει μέσω του δικηγόρου του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (22/09) από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε σε βάρος του κοσμηματοπώλη ποινική δίωξη το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (25/09/2018).

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

«Δεν συμμετείχα στο θανάσιμο τραυματισμό»

Ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως: «έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία».

«Σηκώθηκε και μας επιτέθηκε με γυαλί»

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο τους, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείο διά στόματος του δικηγόρου του «Προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθειά του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο επίδοξος ληστής μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Στην προσπάθειά του του να απεγκλωβιστεί από το κατάστημα πέρασε μέσα από τη τζαμαρία. Παράλληλα, δέχτηκε άγρια χτυπήματα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και από ένα ακόμη άτομο. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

«Αγανάκτησα»: Τα πρώτα λόγια του κοσμηματοπώλη μετά τη σύλληψή του

«…Με έχουν ξανακλέψει και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Αγανάκτησα. Την ώρα εκείνη ήμουν αγανακτισμένος. Επανειλημμένα γίνομαι θύμα ληστών…». Αυτά είπε την Παρασκευή στους αστυνομικούς, λίγο μετά τη σύλληψή του, ο κοσμηματοπώλης, που φαίνεται να «πρωταγωνιστεί» στον ξυλοδαρμό του ληστή ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εισβάλει στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με το Cnn Greece, αυτό που επαναλάμβανε στους άνδρες της Αστυνομίας ήταν ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρει τον θάνατο ο ληστής και ότι δεν περίμενε ποτέ αυτή την τραγική εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν γνωρίζει ποιο είναι το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο, επίσης να ξυλοκοπεί τον ληστή, όμως ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου υποστήριξε ότι δεν τον είχε δει ξανά και δεν γνωρίζει τα στοιχεία του.

Πάντως, οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για κάποιον από τους ιδιοκτήτες διπλανών καταστημάτων ή εάν πρόκειται για κάποιον διερχόμενο.

Πηγή φωτογραφιών Eurokinissi, ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αποκάλυψη επιστημόνων για τσουνάμι στην Κρήτη

«Αυτή η γενιά θα είναι η τελευταία…» - Αποκάλυψη από τον «εγκέφαλο» των Wikileaks

Τρόμος στην Κοζάνη: Τι ήταν αυτό που άρπαξε το σκύλο από την αυλή; (vid)