Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Μυστήριο με το θάνατο της 20χρονης Αλέκας - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Newsbomb

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της20χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη, από τον ιατροδικαστή Χανίων - Το άτυχο κορίτσι με καταγωγή από το Αγρίνιο, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (03/10/2018),έπειτα από πολυήμερη μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων - Είχε εντοπιστεί αναίσθητη μέσα σε ασανσέρ - Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 20χρονης Αλέκαςς, η οποία είχε βρεθεί αναίσθητη στο ασανσέρ ξενοδοχείου στο οποίο έκανε την πρακτική της στα Χανιά. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια, τα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ιατροδικαστής φέρνουν μεγάλη ανατροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη νεαρή έχασε τη ζωή της.

Μιλώντας τόσο στο Agriniowebradio.gr όσο και στον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής Χανίων, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήταν κατηγορηματικός ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός τραγικού εργατικού δυστυχήματος.

Δείτε στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ενδέχεται κάποιο ρούχο της 20χρονης να πιάστηκε στο κενό μεταξύ του τοίχου και του ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν και να προκάλεσε έναν απαγχονισμό «ατυχηματικού» χαρακτήρα στην άτυχη κοπέλα. Αυτό προκάλεσε ασφυξία με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος για πάνω από το όριο των 6-7 λεπτών, με αποτέλεσμα να νεκρωθεί ο εγκέφαλός της.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Κάτω Μακρυνούς, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 3:00 το μεσημέρι.

Σε ερώτηση για το αν δηλαδή αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, με αφορμή τις πρώτες πληροφορίες για ενδεχόμενο ανεύρυσμα, ο ιατροδικαστής ήταν κατηγορηματικός: «Όχι. Δεν υπάρχουν υπολείμματα αιμορραγίας στο κρανίο ή τον εγκέφαλο. Το μόνο που είχε ο εγκέφαλος ήταν νέκρωση λόγω της ανοξίας.

Για το αν έχει δει τα ρούχα που φορούσε η κοπέλα την ημέρα του τραγικού περιστατικού: «Όχι. Εγώ ενημερώθηκα σήμερα που η κοπέλα έφυγε από τη ζωή. Δεν γνώριζα καν το περιστατικό. Επηρεαστήκαμε πολύ και ο συνεργάτης μου και εγώ. Μιλάμε για ένα νέο παιδί. Είναι πολύ βαρύ αυτό που συνέβη…»

Διαβάστε επίσης:

«Θρίλερ» με ψαροντουφεκά στο Αιγαίο: «Τούρκοι πήγαν να με δέσουν και να με πάρουν μαζί τους»

Σέρρες - Νέα καταγγελία - σοκ για τον καθηγητή του ΤΕΙ: «Δώσε 2.250 ευρώ ή δείξε λίγο στήθος»