Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Τα σπαρακτικά πρώτα λόγια της τραγικής μητέρας της 11χρονης: «Δεν πρόλαβα να σε προστατεύσω»

Newsbomb

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της μητέρας της 11χρονης, η οποία δολοφονήθηκε στο Άργος από τον ετεροθαλή αδερφό της - Τα μηνύματα της τραγικής γυναίκας στο Facebook - Το χρονικό της δολοφονίας

Κυριακή (30/09/2018) – Άργος. Μία οικογενειακή τραγωδία έμελλε να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένας 29χρονος σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα της μικρής Στέλλας και μητριά του 29χρονου δράστη, η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της κόρης της, συγκλονίζει. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μαζί σου», λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία που εκτυλίχθηκε στο σπίτι όπου ζούσε η άτυχη οικογένεια, «σπάει» τη σιωπή της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου» ήταν τα σπαρακτικά πρώτα λόγια της τραγικής μητέρας. Η γυναίκα ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία με την άτυχη 11χρονη και τον πατέρα της, γράφοντας:

«Με τον έρωτά της, τον πατέρα της. Που τον λάτρευε και το έδειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις αναρτήσεις

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά. Ήσουν οδηγός μου». Αυτά ήταν τα λόγια που συνόδευαν τη φωτογραφία της κόρης της που ανέβασε στο Facebook.

Η τραγική μητέρα σε άλλη της ανάρτηση σημείωσε: «Καλό σου ταξίδι ζωή μου. Κάθε μέρα μου έλεγες ''είσαι περήφανη μαμά μου για μένα;'' Και εγώ σου απαντούσα ''Στέλλα μου είσαι το παιδί μου που πάντα ήθελα. Είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου Στέλλα. Χωρίς εσένα δεν έχω ζωή''. Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες σε λατρεύω μαμά μου. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου! Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου, εσύ με προστάτευσες ζωή μου».

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από το νομό Αργολίδας, όλα ξεκίνησαν μετά το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας και αφότου ο πατέρας έφυγε από το σπίτι για κάποιες δουλειές. Ήταν εκείνη η στιγμή που ο 29χρονος άρπαξε την ευκαιρία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πήγε στο δωμάτιο της αδελφής του και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο και ακολούθως έβαλε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού.

Η μητριά του 29χρονου, άκουσε τους πυροβολισμούς και πρόλαβε να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, από όπου κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει τους γείτονές της να την βοηθήσουν.

Οι γείτονες άκουσαν την γυναίκα και κάλεσαν γρήγορα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχε προλάβει ήδη να πυροβολήσει τουλάχιστον επτά φορές μέσα στο δωμάτιο της αδερφής του.

Εν συνεχεία, ο αδελφοκτόνος, ανέβηκε στο δώμα της μεζονέτας και έδωσε τέλος στη ζωή του, με την καραμπίνα του.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες - Νέα καταγγελία - σοκ για τον καθηγητή του ΤΕΙ: «Δώσε 2.250 ευρώ ή δείξε λίγο στήθος»

Προειδοποίηση - σοκ επιστημόνων γι' αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια