Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στο βενζινάδικο της νοθείας στην Ελευσίνα: Οι μπουλντόζες αποκάλυψαν την κομπίνα

Newsbomb

Ελευσίνα | βενζινάδικο | νοθεία καυσίμων: Με μπουλντόζες μπήκαν τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία και τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σε πρατήριο υγρών καυσίμων που νόθευε βενζίνη, εξαπατώντας εκατοντάδες καταναλωτές.

ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ: Κία Μύτιλη

Το Newsbomb.gr βρέθηκε τη Δευτέρα (05/11/2018) στο βενζινάδικο της νοθείας, εκεί όπου είχε στηθεί ένα απίστευτο κόλπο, με θύματα ανυποψίαστους οδηγούς.

Όπως θα δείτε πιο κάτω στις εικόνες που κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr, οι μπουλντόζες έφεραν στην επιφάνεια την απίστευτη απάτη.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι επιτήδειοι, με τη χρήση τηλεχειριστηρίου άλλαζαν τη σύνθεση του καυσίμου που έφτανε στην αντλία και τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων. Με απλά λόγια αναμείγνυαν σε οποιαδήποτε αναλογία επιθυμούσαν τα νόμιμα υγρά καύσιμα, με λαθραία ή άλλα πετρελαιοειδή υποπαράγωγα, ή ακόμα και με σκέτο αέρα!

Εντύπωση, εξάλλου, προκαλεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρατηρίου υγρών καυσίμων είχε αυτοκτονήσει πριν από τρεις μήνες και το πρατήριο παρέμενε κλειστό καθ’ όλο το διάστημα από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα. Το ίδιο κλειστά, ωστόσο, παραμένουν και τα στόματα αναφορικά με το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την απάτη.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει στο Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου (ΣΕΚ) για παράνομες δραστηριότητες σε πρατήριο της Ελευσίνας.

Δείτε πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr πλάνα από το κατεδαφισμένο πρατήριο

Διαβάστε επίσης:

Τρομοκρατία από τους Αλβανούς: Πότε θα επιστραφεί η σορός του Κατσίφα - Χτύπησαν τη μητέρα του

Δώρα Χριστουγέννων/Πάσχα: Πώς θα τα λάβουν πίσω συνταξιούχοι και εργαζόμενοι