Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο έγκλημα - Τον εκτέλεσε σε πέντε δευτερόλεπτα

Newsbomb

Την ώρα που η Αστυνομία αναζητά το δολοφόνο τουεπιχειρηματία Γιάννη Μακρήκαι τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος έρχονται στο φως νέες εικόνες από τα δραμτικά δευτερόλεπτα που εκτυλίχθηκαν στη Βούλα.

Τα νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δείχνουν τον αδίστακτο δολοφόνο να πυροβολεί τον 47χρονο, ο οποίος έχει βγει από το όχημά του, προσπαθώντας να ξεφύγει.

voula dolofonia makris2

Μάταια όμως καθώς ο δράστης τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί και πάλι.

Δείτε το βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι πρώτοι ύποπτοι

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», δεν αποκλείει ο δολοφόνος του Μακρή να φορουσε μάσκα σιλικόνης καθώς θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι γνώριζε πως καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν σε χρόνο που μπορεί να ήταν πιο «εκτεθειμένος», πιθανώς χωρίς να φοράει το καπέλο τζόκεϊ, από κάμερες ασφαλείας από δρόμους όπου μπορεί να είχε περάσει πριν φτάσει στο σπίτι του 47χρονου.

voula makris

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Καθώς επιχειρείται να σχηματιστεί ένας πρώτος κύκλος υπόπτων, στο μικροσκόπιο έχουν μπει σκληροί ποινικοί, Έλληνες και ξένου με «προφίλ» που δικαιολογεί εκτέλεση συμβολαίου.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να έχει ήδη φύγει από τη χώρα όπως και το ενδεχόμενο να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο, έως ότου βρει την κατάλληλη συγκυρία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Φωτογραφίες, πληροφορίες, βίντεο: Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», «Καθημερινή», ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

Ώρα… γεωτρύπανων: Στην κυπριακή ΑΟΖ οι ΗΠΑ - Αρχίζει το ενεργειακό παιχνίδι

Καταγγελία - «βόμβα»: Βουλευτές διεκδικούν αναδρομικά 24.000 ευρώ (vid)