Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία-Ρόδος: Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου - Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο (vid)

Newsbomb

Τραγικές ήταν οι τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένης Ελένης, όπως αποκαλύπτεται από τον ίδιο τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της.

Ανατριχίλα προκαλεί απόσπασμα της ομολογίας του ενός εκ των κατηγορουμένων στην τραγική αυτή υπόθεση, το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Μαζί σου».

Στην απολογία του, ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε όταν η Ελένη Τοπαλούδη δεν δέχθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως αναφέρει, η κοπέλα τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr, το απόσπασμα της ομολογίας.

rodos foititria 2

Διαβάστε επίσης: Φονικό Ρόδος: Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της – Τη μετέφεραν σε καρότσα αγροτικού

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 21χρονης

Η κηδεία της Ελένης πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (05/11) με εκατοντάδες κόσμου να κατακλύζουν την εκκλησία για να αποχαιρετήσουν το νεαρό κορίτσι και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της.

rodos foititria 2

Ράγισε καρδιές το σπαραχτικό κάλεσμα της μητέρας της 21χρονης Ελένης, να γυρίσει πίσω. Πίσω «στη φωλιά της», η οποία όπως επανειλημμένα έχει πει τις τελευταίες μέρες έμεινε άδεια, πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας που παλεύει να δεχτεί πως τόσο βίαια κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού τους. Δίπλα τους στο τελευταίο αντίο πλήθος κόσμου, όλοι βουβοί, παγωμένοι, συνοδεύουν πεζή το λευκό φέρετρο με τη νεαρή κοπέλα στην τελευταία της κατοικία, στα κοιμητήρια του Διδυμοτείχου, με το αναπάντητο «Γιατί» να κυριαρχεί στο μυαλό όλων.

Σήμερα στις 8 το πρωί, η σορός της νεαρής φοιτήτριας, που φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς στη Ρόδο, μεταφέρθηκε, με επιθυμία της μητέρας της, στο σπίτι της. Εκεί παρέμεινε έως και τις 11, οπότε και άρχισε η εξόδιος ακολουθία, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διδυμοτείχου. «Η Ελένη ήταν η ελπίδα», είπε στον επικήδειό του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα και πότε θα μπουν τα χρήματα στην τράπεζα

Υπόθεση χρυσού: Θα «χρυσώσουν» τον Ριχάρδο μετά το φιάσκο του Τσίπρα