Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Διαγωνισμός ομορφιάς για… γυναικεία γεννητικά όργανα! (videos+photos)

Newsbomb

Στο… κυνήγι των ομορφότερων γυναικείων γεννητικών οργάνων, προκειμένου να δημιουργήσει σεξουαλικά βοηθήματα, βγήκε ένας Αμερικανός, ο οποίος διοργάνωσε από τα πιο ιδιαίτερα καλλιστεία της ιστορίας.

Ο Μπράιαν Σλόαν ανήρτησε μια αγγελία στο διαδίκτυο, ζητώντας μοντέλα, διαφορετικά από τα συνηθισμένα, τα οποία δεν θα είχαν αντίρρηση και ενδοιασμούς να «σκανάρει» τα γεννητικά τους όργανα με 3D scanner, ώστε να κατασκευάσει μετά (τουλάχιστον οπτικά) το ιδανικότερο σεξουαλικό παιχνίδι.

kalistia2

«Ήθελα να ανακαλύψω ποιον κόλπο προτιμούν οι άνδρες για να μετατρέψω το ομοίωμά του σε σεξουαλικό βοήθημα», ανέφερε ο Σλόαν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το Elite Daily και καταγράφει τη διαδικασία αποτύπωσης στον υπολογιστή.

Στην αγγελία μάλιστα ανταποκρίθηκαν δεκάδες γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ οι άνδρες κλήθηκαν μέσω ψηφοφορίας να αναδείξουν τους τρεις ομορφότερους κόλπους βάσει των φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στο twitter με hashtag #AutoblowVaginalBeautyContest.

kalistia3

Όπως ήταν φυσικό, αρσενικά από κάθε γωνιά του πλανήτη «άρπαξαν» την ευκαιρία για δωρεάν… οφθαλμόλουτρο, «ρίχνοντας» την ιστοσελίδα του Σλόαν.

Για όσους δε, έσπευσαν να κατακρίνουν το διαγωνισμό ως σεξιστικό, πήραν απάντηση από τις τρεις νικήτριες, οι οποίες υποστήριξαν πώς είναι ελεύθερες να διαθέσουν το σώμα τους όπως εκείνες επιθυμούν. «Και αυτό στην ουσία είναι ο φεμινισμός», ανέφεραν.

Για την ξεχωριστή… πόζα τους, πάντως, οι τρεις νεαρές γυναίκες έγιναν πλουσιότερες κατά 1.250 δολάρια για την τρίτη θέση, μέχρι 5.000 δολάρια για την… κορυφή.

kalistia5

Όσο για τη νικήτρια από τη Βρετανία,εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήθελε αρχικά να συμμετάσχει, ωστόσο την έπεισε ο σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα τη συνόδευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έγινε το… σκανάρισμα για να την εμψυχώσει.

Μετά τα επιτυχημένα καλλιστεία κόλπου, ο Αμερικανός ονειρεύεται πλέον να διοργανώσει περισσότερους διαγωνισμούς ομορφιάς για το ωραιότερο στόμα, αλλά και για τα ομορφότερα ανδρικά γεννητικά όργανα...