Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το νέο σούπερ σέξι γυναικείο εσώρουχο που δεν καλύπτει σχεδόν τίποτα! (videos+photos)

Newsbomb

Ούτε για τη… φαντασία δεν αφήνει κάτι το νέο γυναικείο εσώρουχο που θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις μέχρι και ανύπαρκτο!

Και αυτό γιατί είναι ακόμα μικρότερο και από το C-String!

Το Shibue, απαλλαγμένο απα τα ενοχλητικά τιραντάκια του C-String, καλύπτει αυστηρά τα απολύτως απαραίτητα με το ελάχιστο κομμάτι υφάσματος, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέρη του σώματος εντελώς εκτεθειμένα.

Παράλληλα, αφήνει τα πλαϊνά των γλουτών ελεύθερα, προκειμένου οι γυναίκες να μπορούν να φορέσουν όσο πιο ακραία αποκαλυπτικό φόρεμα επιθυμούν.

Όλη τη… δουλειά κάνει ένα αυτοκόλλητο gel που επιτρέπει στο μικρό κομμάτι υφάσματος να στέκεται στη θέση του, ενώ πλένεται χωρίς πρόβλημα και επαναχρησιμοποιείται.

Σύμφωνα με τους... μυημένους, το Shibue είναι το όχι και τόσο κρυφό (πλέον) μυστικό αρκετών σταρς του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας για εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και εκδηλώσεις όπου απαιτούνται τα πιο διάφανα ρούχα.

Και κάπως έτσι δίνεται και η απάντηση στο… αιώνιο ερώτημα: «μα καλά αυτή δεν φορούσε τίποτα από μέσα;» όταν το πάντα φιλοθεάμον κοινό έβλεπε περισσότερα από όσα ίσως ευελπιστούσε, αφήνοντας παροπλισμένη τη φαντασία του…

Όπως και να έχει, το Shibue μπορεί πλέον να το βάλει στην γκαρνταρόμπα της ακόμα και η νοικοκυρά της διπλανής πόρτας, αναθερμαίνοντας τη σεξουαλική σχέση με το σύντροφό της αφού υπόσχεται να του εξάψει τη φαντασία και να βγάλει τα πιο άγρια ένστικτά του! Δεν ενδείκνυται πάντως για χαλαρά απογεύματα στον καναπέ του σπιτιού…