Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το «Game of Thrones» τώρα και σε σκληρό... πορνό! (video+photos)

Newsbomb

Μία πολύ πιο… καυτή και αποκαλυπτική εκδοχή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενήλικες.

Στη σειρά – παρωδία του Brazzers οι πληθωρικές πρωταγωνίστριες είναι αυτές που κλέβουν τα (ανδρικά) βλέμματα και τις εντυπώσεις, ωστόσο δεν λείπουν εντυπωσιακές μάχες και εξελίξεις που κρατούν (και) την αγωνία στα ύψη, οι δράκοι, η μητέρα τους Καλίσι, αλλά και ο Τζον Σνόου ή Τζον Ντο!

Βαδίζοντας στο μονοπάτι της επιτυχίας του Game of Thrones που θεωρείται ίσως και η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, οι παραγωγοί του «Kings of Storm ΧΧΧ», επέλεξαν τις καλύτερες του είδους (ανάμεσά τους οι -χωρίς συστάσεις- Aletta Ocean, Peta Jensen, Anissa Kate και Jasmine Jae), γυρίζοντας τέσσερα επεισόδια (και ένα μπόνους), διάρκειας 35 με 40 λεπτών το καθένα.

gotxxx

Οι σκηνές γυρίστηκαν στο Χέρεφορντ της Βρετανίας, ενώ όπως και στο GOT (από το οποίο μόνο να ζηλέψει δεν έχει κάτι), το budget για το «Kings of Storm ΧΧΧ» ήταν ιδιαίτερα υψηλό αφού σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε επεισόδιο ξεπερνά σε κόστος τα 100.000 δολάρια!

Προσοχή, ακολουθούν spoilers!

Το πρώτο μάλιστα επεισόδιο της πορνοσειράς είναι πολύ πιο βίαιο από ό,τι στο «Game of thrones», καθώς ο Τζον Ντο αποκεφαλίζει ένα μέλος της βασιλικής φρουράς και στη συνέχεια ένας χαρακτήρας που θυμίζει το βασιλιά Τζόφρι Μπαράθιον εξαναγκάζει μια κοπέλα, η οποία υποδύεται τη Σάνσα Σταρκ, να τον κοιτά ενώ εκείνος κάνει σεξ με τις υπηρέτριες του, προτού σκοτώσει μπροστά στα μάτια της ολόκληρη την οικογένειά της!

Πάρτε επίσης μια πρώτη γεύση στο παραπάνω trailer.