Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Χαμός στον αέρα: Πανέμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ζωντανά το… εσώρουχό της! (video)

Newsbomb

Την πιο άτυχη και… άβολη στιγμή της καριέρας της είχε μια ρεπόρτερ του Fox News, αποκαλύπτοντας στους τηλεθεατές πολλά περισσότερα από όσα ήθελε να φανούν.

Η ψηλή, ξανθιά και εντυπωσιακή Alina Moine, με καταγωγή από την Αργεντινή, έκρυβε κάτω από το φόρεμά της μια απροσδόκητη… έκπληξη!

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της παρουσίασης αθλητικού δελτίου για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μαζί με τον σλMaxi Palma, συνέβη το… μοιραίο. Το αποκαλυπτικό μίνι φόρεμά της αποκάλυψε ακόμα… περισσότερα, καθώς την ώρα που σήκωσε το χέρι της, σήκωσε κατά λάθος και αυτό μαζί, προς τέρψη του φιλοθεάμονος αντρικού κοινού.

Ως σωστή πάντως επαγγελματίας, με 10 χρόνια παρουσία στο κανάλι, η Moine συμπεριφέρθηκε σαν να μην… έτρεξε τίποτα, ενώ χαμπάρι μάλλον δεν πήρε ούτε ο συμπαρουσιαστής της.

Όχι όμως και οι τηλεθεατές, με αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ, το βίντεο να ανέβει στο διαδίκτυο και να πάρει το… δρόμο του για το γύρο του κόσμου!

Όπως πάντως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια ότι η Moine έδειξε το εσώρουχό της «κατά λάθος», προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα…