Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Θα πέσει φωτιά να τους κάψει: Έκαναν σεξ στο καμπαναριό μοναστηριού! (video)

Newsbomb

Ούτε ιερό, ούτε όσιο είχε ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι το οποίο βεβήλωσε ιερό χώρο στην πόλη Τόρζχοκ της Ρωσίας.

Και αυτό γιατί αποφάσισε να ενδώσει στα ζωώδη ένστικτά του, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του στο καμπαναριό του ιστορικού μοναστηριού Borisoglebskiy!

Αδιαφορώντας έτσι προκλητικά για την πρωτοφανή ασέβεια που έδειξε στα Θεία, αποφάσισε να κάνει σεξ στον ιερό χώρο χωρίς ωστόσο να υπολογίσει στον απρόβλεπτο παράγοντα… drone!

Ένας τουρίστας αποφάσισε λοιπόν να καταγράψει από ψηλά τη μοναδική θέα, απαθανατίζοντας ωστόσο σκληρές εικόνες πορνό, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει την κοινωνική κατακραυγή για τους άσεμνους εραστές.

«Είναι η στιγμή που προσπαθείς να τραβήξεις όμορφα πλάνα, γυρνάς στο σπίτι σου και ανακαλύπτεις αυτό…», έγραψε σε σχόλιό του στο YouTube ο Grigoriy Zlykh, ο τουρίστας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

«Θεία Δίκη», σχολίασαν κάποιοι χρήστες του διαδικτύου…

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι το drone πετούσε δίπλα του, το ζευγάρι συνέχισε απερίσπαστο να κάνει σεξ, μέχρι που ένας άλλος τουρίστας ανέβηκε στο καμπαναριό για να απολαύσει τη θέα.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η ταυτότητα του ζευγαριού δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, ωστόσο αναζητείται ήδη από τις αρχές της Ρωσίας προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.