Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Διέρρευσε σκληρό βίντεο πορνό ανερχόμενου σταρ – Δείτε τι σοκαριστικό έκανε στις ερωμένες του! (vid)

Newsbomb

Κίνκι ή αρρωστημένες σεξουαλικές επιθυμίες; Όπως και να έχει, ένας πρώην παίκτης του βρετανικού reality «Big Brother» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και την κοινωνική κατακραυγή.

Και πώς όχι, όταν ο Andrew Tate απαθανατίζεται σε δύο διαφορετικά βίντεο να χτυπά γυναίκες ικανοποιώντας τη σεξουαλική διαστροφή του!

Ο wannabe αστέρας της τηλεόρασης δεν διστάζει μάλιστα να τις μαστιγώσει, μαγνητοσκοπώντας τις αποτρόπαιες πράξεις του, σε ένα από τα πιο σοκαριστικά ντοκουμέντα που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας για διάσημο, σύμφωνα ακόμα και με τα «κίτρινα» βρετανικά ταμπλόιντς.

«Απλά παίζουμε ένα παιχνίδι ρόλων. Στην πραγματικότητα δεν την πονάω καθόλου. Αν δείτε παρακάτω το βίντεο, γελάμε μαζί και μαστιγώνω τον εαυτό μου», απολογήθηκε ο 29χρονος kickboxer, ο οποίος εξαιτίας της διαρροής των βίντεο, είδε την πόρτα της εξόδου από το διάσημο ριάλιτι.

Ο 29χρονος, με καταγωγή από το Σικάγο, κατηγορείται ότι «ακροβατεί» μεταξύ σαδομαζομισμού και ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας «είναι σκληρά ακόμα και για τους λάτρεις του είδους», συμφωνούν όσοι τα είδαν ολόκληρα.

Σε ένα από αυτά, ο Andrew απαιτεί από μία άτυχη γυναίκα να μετρήσει τις μελανιές της, μιλώντας της απαξιωτικά. Φοβισμένη γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει καθώς πάει να φέρει τη ζώνη του, κλειδώνεται στο μπάνιο, ενώ όταν τον εκλιπαρεί της λέει: «Όσο πιο γρήγορα βγεις τόσο το καλύτερο για σένα. Δεν πρόκειται να κάτσεις εκεί μέσα για πάντα».

Το δεύτερο βίντεο είναι ακόμα πιο φρικιαστικό, αφού υποχρεώνει μια άλλη γυναίκα, «πόρνη του», όπως τη χαρακτηρίζει, να φιλήσει το ραβδί του με το οποίο αργότερα τη χτυπά, μέχρι αυτή να ξεσπάσει σε λυγμούς…

«Δείξε σε όλους πόσο όμορφη είσαι. Πέσε στα γόνατα και δειξ΄ τους πόσο όμορφη είσαι», προτρέπει τη μισόγυμνη ξανθιά που πιστεύεται ότι είναι πρώην σύντροφός του.

tate6 1

«Είσαι η πόρνη μου. Φέρε το ραβδί μου για να το φιλήσεις. Γιατί ο όμορφος πισινός σου έχει μελανιές;», της λέει στη συνέχεια. «Γιατί με χτυπά ο μπαμπάς μου», αποκρίνεται εκείνη. «Και γιατί σε χτυπά;», συνεχίζει, με την κοπέλα να απαντά: «Γιατί είμαι η πόρνη του και κάνω ό,τι μου λέει».

Ακολούθως της λέει να πει στην κάμερα μια πρόταση στα αγγλικά και όχι με σκ@τοσλοβάκικη προφορά. Όταν δεν μένει ευχαριστημένος, τη χτυπάει ξανά, φωνάζοντας: «Ηλίθια σκύλα, κάνε αυτό που σου λέω»…

tate2

«Ο Andrew υποστηρίζει ότι έβγαλε χρήματα από το kickboxing, ωστόσο στην πραγματικότητα το έκανε από σκληρά ερασιτεχνικά βίντεο με webcamgirls», ανέφερε από την πλευρά του στη Daily Star άνθρωπος στο κοντινό του περιβάλλον…

tate

Μαζί με τον αδερφό του, Tristan, φημολογείται ότι έχουν πολλά σπίτια σε όλη την Ανατολική Ευρώπη στα οποία φιλοξενούν μέχρι και πέντε γυναίκες με άγνωστο αντίτιμο…