Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Τουρίστρια προσφέρει στοματικό σεξ δημοσίως: Τι κάνουν οι ντόπιοι; Δείτε τη συνέχεια (video)

Newsbomb

Λίγο το… υγρό κλίμα των Φιλιππίνων, λίγο το αλκοόλ που έχει αντικαταστήσει το αίμα στις φλέβες, λίγο οι ασυγκράτητες ορμές και η απουσία λογικής σκέψης από το κεφάλι ψηλά, δεν ήθελε και πολύ!

Μια ξεδιάντροπη τουρίστρια παρέδωσε δημοσίως μαθήματα, όχι ξένων γλωσσών, αλλά της… δικής της, προσφέροντας στοματικό σεξ στο σύντροφό της σε κοινή θέα.

Τι και αν γύρω τους, όπως ήταν φυσιολογικό, μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, βγάζοντας τα κινητά για να απαθανατίσουν τις πρωτοφανείς εικόνες, ο αγνώστων στοιχείων άνδρας είχε βγάλει το δικό του «εργαλείο» αδιαφορώντας για το κράξιμο!

Εξαγριωμένοι οι ντόπιοι προσπαθούσαν μάταια να τους επαναφέρουν στην τάξη, φωνάζοντας και απειλώντας ότι θα καλέσουν την αστυνομία.

Από τη στιγμή ωστόσο που το ανάλαφρων ηθών ζευγάρι έμεινε ατάραχο, είπαν να πιάσουν κουβέντα. Κάπως έτσι μάθαμε ότι ο ασυγκράτητος νέος ήταν Ιρλανδός, ενώ η τόσο «στοργική» σύντροφός του από τις ΗΠΑ.

Αν και μάλιστα η τελευταία ήταν ασυγκράτητη και με εμφανή την επιθυμία να συνεχίσει το κοινωνικό της… έργο, ένας άλλος άντρας που δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά δεν σταματά να φωνάζει, τούς τρέπει σε άτακτη φυγή και προς αναζήτηση άλλης ερωτικής (πιο διακριτικής) φωλιάς.

Σημειώνεται τέλος ότι οι αρχές στις Φιλιππίνες τιμωρούν αυστηρά όποιον προσβάλλει τη δημόσια αιδώ, κλείνοντάς τους σε πολλές περιπτώσεις πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Αυτό μάλλον ήταν ωστόσο το τελευταίο που σκέφτηκαν οι δυο εραστές.