Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Καβάλησε τη μηχανή μόνο με το στρινγκ της και τα είδαν όλα! (video)

Newsbomb

Ούτε καν με τα απολύτως απαραίτητα δεν βγήκε για βόλτα μία ξεδιάντροπη Ρωσίδα.

Έβαλε λοιπόν το μαύρο στρινγκ της, το ασορτί κράνος και ανέβηκε στη μεγάλη κυβισμού μηχανή του φίλου της αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που ήταν αδύνατον να μην προκαλέσει.

Όπως ήταν φυσικό, δεν άργησαν να βγουν τα κινητά, στέλνοντας στην αθανασία του διαδικτύου την «καυτή» βόλτα της ξανθιάς γυναίκας με τις εντυπωσιακές καμπύλες.

Και μπορεί - από τύχη - να μην υπήρξαν αναφορές για ατυχήματα, ωστόσο οδηγοί, συνοδηγοί, επιβάτες και περαστικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό και ζαλισμένοι, ενώ κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να απλώσουν το χέρι τους έξω από το παράθυρο!
Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η Ρωσίδα δεν έκανε τίποτα παράνομο σύμφωνα με τους νόμους της Καλούγκα, στη δυτική Ρωσία.

«Θα ήθελα να δω περισσότερα κορίτσια όπως αυτό στους δρόμους μας», σχολίασε ένας χρήστης (προφανώς γένους αρσενικού), ωστόσο υπήρξαν και προσγειωμένοι, οι οποίοι υποστήριξαν: «Αποσπούσε την προσοχή των οδηγών, θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα».

Εκπρόσωπος μάλιστα της τοπικής αστυνομίας που του ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που η συνεπιβάτης της μηχανής είχε «κρύψει» το στήθος της στην πλάτη του οδηγού δεν υπήρξε αδίκημα…

«Αν η κοπέλα κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους θα τη συλλαμβάναμε», τόνισε.